Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İster inan ister inanma ! KESİNLİKLE İZLEYİN

teşekkürler..güzel paylaşım
 
paylaşım için teşekkürler ersoy abi güzel anlatım...
 
harika gerçekten insan etkilenmeden edemiyor. rabbimizin bize sağladıklarına ne kadar şükretsek azdır.
 
çok güzel video gerçekten. günlük hayatta karşılaşıp önemsemediğimiz şeyler aslında ne kadar muhteşem. bir de şuna dikkat ettim, dünyada muhteşem olan şeylerin hiçbiri insan tarafından yapılmamış. insanların yaptıklarının dünya için hiçbir faydası yok.
 
rabbimizin lütüflarını ve mühendisliğini anlamak için bedenimize ve nasıl işleyişine bakmak yeterli ..1 milyon yıl geçse bile aynısını yapabilecek bir teknoliji olmayacak
 
Yaratan'ın işlerine akıl sır ermiyo. Mükemmel bir düzen, mükemmel bir işleyiş. İnsan zekasının 1 tanesini bile sağlayamayacağı imkanın, sayılamayacak kadar çoğunu sağlayan bir zeka.
İnsan hayran kalıyo.
 
daha nice mucizeler var saymakla bitmez.. orada ataist bi yorumcu vardı, saygı duyuyorum tabi ama sadece yorumunu, velakin hepsinin tesadüf olduğunu düşünen insan benim için yoncanın 3 yaprağının biri kadar bile kaydadeğer değildir.. her maddenin bir mucizesi var, her maddenin.. daha nasıl varlığını ispatlasın.. sen tesadüfen lotoyu bile tutturamazken nasıl milyonlarca mucizenin tesadüf olduğunu düşünürsün..
önce kızıyorum:mad: ama sonra gülüyorum:) düşününcede acıyorum:( onların haline
 
her kar tanesi farklı ama bunun oluşmasını sağlayan tek.Ne büyük bi zekadır ki biz anlamak için bile çok çalışıyoruz ömrümüz yetmiyor.Mükemmel bi işleyiş.Allah (c.c.) için dua etmek-iyi bir insan olmak yaradana en güzel teşekkürdür.

xx
 
Geri
Üst Alt