Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İstanbullu arkadaşlar bana yardım lütfen

el yapımı mercek far onlar..
orjinal far üzerinden mercek takılıyo..hatta fotolar da SCW'nin arabaları nerdeyse hepsi..
 
ne diyosun yiğit yaptırayım mı ? bir problem cıkmaz demı
 
Beyaz olan sıteden volkanın arabası,kendısı yanlıs hatırlamıyosam gayet memnundu
 
bizden birilerin olması cok iyi. benım için onemlı olan buğulanmaması ve aydınlatması. bunlarda bır bılgınız varmı. oorada yazmıs ama kımseye guven olmuyo
 
ne diyosun yiğit yaptırayım mı ? bir problem cıkmaz demı

abi bi problem çıkmaz muhtemelen ama mesela Faruk abi orjinal mercek far gibi değil ama evet bixenon oluyo demişti yakın zamanda..ben o gözle hiç bakmamıştım 2 fara da ama sıra gelirse ben direkt orjinal mercek far alıcam 3 katı kadar pahalıya geliyo ama değer bana göre..
 
ya gecen bır arkadasımız paylasmıya almanyada cıkarmısla bır var.. uzun letlerı var .. aslında onla cok ılgılenıyorum ben dıger letlı farlar hosuma gıtmıyor. dedıgın gıbı orgınalın yerını tutmaz ama bılmıyorum denemekte fayda var bunu . orgınalden bır fazlasını goremedım ben yıgıt . ama dusuncen ıcın sagol kardesım
 
ne demek abi.. :)

son eklenen Alman farları benim de hoşuma gitmişti ledleri pek değil ama onları burda bulmak biraz zor gibi..bi dükkan bi firma getirtmediği sürece..istenirse her türlü getirilir ama açıkcası yok gümrükte kaldı yok kargolandı vs. gibi şeylerle uğraşcak kadar değil kendi adıma..
bunun yanında Allah korusun bi kazada vs. parça beklemek kadar kötü bişi olamaz..
 
ben sımdı makedonyadayım aslında yıgıt rahat getırtebılırım veya getırtebılırız tanıdık bırı olması lazım:) turkıye de hem tek olur hemde test etmıs oluruz aslında. dur arastıralım ya fıyatı da uygundur? varmı senın tanıdık kardesım ?
 
fiyatı nerdeyse linkteki kadar bayaa uygun aslında ama..
Almanya'da tanıdığım yok Erhan abi.. :)
 
Geri
Üst Alt