Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İstanbulbilişim güvenilirmi

başka bi yer bulamadınmı..:) ne almak istiyorsun öncelikle? bu adamlar spot mal satıyorlar..
 
ben o linki ana link sandım pardon.

tv leri spot olarak satıyor tr garantisi yok sadece kendisi tamir edip yoluyor kendi garanti veriyor yani.. ve ürünler stoklarda görünüyor ama aslında yok stoklarda.. telefon etmeden kesinlikle sipariş geçme.. ama spot mal ona göre..
 
bende ününü iyi duymadım bencede bulaşma......:eek:key:
 
bi kaç defa gitme şansım oldu..ne zaman gitsem özellikle tv ler kapış kapış gidiyodu....
 
Ben oradan lcd aldım sorun çıkmadı ama avantajım kardeşim eskiden orada çalışıyordu.Güvenilirlilik olarak sorun yaşartır.Garantiyi kendisi veriyor nedeniyse markalardan ithal ederken markaların garanti güvencesini satın almıyor bu sebeptende ucuza satıyor.Alınmasına alınır ama teknik açıdan başını ağrıtırlar.Biraz fazla ver başka yerden al derim ben.

xx
 
Merhabaler değerli Scw üyeleri sizlere daha önce alışveriş yapmadığım istanbulbilişim.com.tr adres hakkında bilgi duyum ve tecrülerinizi almak istiyorum.Bu siteden aşğıda linkini verdiğim Lcd tv yi almayı düşünüyoruz sizce bu cihaz nasıl bir cihaz teşekkür ederim hepinizden şimdiden :)
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40C650-LCD-TV,14345.html
bence de alma ordan bu arda atilla sen kaç zamandır nerelerdesin yahu??
 
Geri
Üst Alt