Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İstanbul anadolu yakası cam filmi önerileriniz ?

sukruklc

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ocak 2016
Mesajlar
8
Yaş
28
Herkese merhaba aracımın cam filmleri güneşten kurumuş kötü bir görüntü var kepek gibi dökülüyor istanbul anadolu yakasında işciliği iyi cam filmi yapan varmı ?
 
Sonax Trend şubesinde yaptırdım. 5 cama 550 istiyor ama pazarlık yapılabilir. Biz toplu yaptırdığımız için 450 ye kaplattık.
 
Herkese merhaba aracımın cam filmleri güneşten kurumuş kötü bir görüntü var kepek gibi dökülüyor istanbul anadolu yakasında işciliği iyi cam filmi yapan varmı ?
Sükrü bostancı köprüsünde sağda bir filmci var @PATRON serbay abinin tanıdığı firma ismini unuttum yardımcı olur

kurye ile elden teslime verildi
 
550-500 gibi rakamlar bence cam filmi için biraz maliyetli arkadaşlar daha uygun yapan yerler varsa tavsiye alırız bi kere yaptıgracagız ama bu rakamları vermek ciddi zarar :)
 
Bence cam filminin iyisi 400den aşağıya olmuyor. Daha ucuz yapanlar genelde fazla güneşten ya soluyor yada dökülmeye başlıyor. Tavsiyem ASWF, 3M, Lumar, Ziebart gibi markaların dışında yaptırılmaması.
Ayrıca işçilik de bu işin en önemli noktası. Sağlam bi ustaya yaptırılmalı.
 
ucuz yapılan cam filmleri zamanla patlıcan rengine dönme ihtimali yüksek.
o yüzden ben kaliteden yanayım. tabi biraz pahalı ama en azından kafam rahat.
ziebartı yıllardır kullanırım. herkese tavsiye ederim.
 
100 - 150 tl ye yaptır. 3 sene rahat gider. sonra söktür gene yaptır. bi 3 sene daha toplam 6 sene de 200-300 tl olur. bence bi anda 400-600 tl arası vermek, hele cam filmine insanın içi acır be.;)
 
ön cama kaplatma ama kanun acımaz sonra
 
Geri
Üst Alt