Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İspanyadaydım.

taykac

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
855
Yaş
62
Geçtiğimiz hafta tekstil makinaları fuarı için ispanyanın Barcelona şehrindeydim.Seatın doğum yeri olan İspanyada çoğu araçların Seat olmasını beklerken hiçde öyle olmadığını gözlemledim.Caddelerde tüm avrupa araçlardan görebiliyorsunuz.Seat markasından en çok xl altea dikkatimi çekti.Taksi olarak genellikle xl alteayı tercih etmişler.Hatta bazıları araçlarını 7 oturumlu hale getirmişler.Caddelerde çok eski model seat görmek mümkün.Fakat nedense şöyle modifiyeli bir seat gözüme çarpmadı.Tabiiki devamlı fuar salonunda olduğumdan dışarıya çıkma şansı çok az bulabildim.Bu arada önceki pazar oynanan Barcelona_Atletico madrid maçınada gittim.İnanılmaz bir ortam ve maç izledim.
 
vay abim iyi gezmeler yeni leondan haber varmı acaba
 
illaki gezmeyede zamanınız oluyordur Tekin abi :) ama seatın yoğunlukta olmamasına çok şaşırdım :confused:
 
illaki gezmeyede zamanınız oluyordur Tekin abi :) ama seatın yoğunlukta olmamasına çok şaşırdım :confused:
Havaalanından ilk caddeye çıktığımda bende çok şaşırdım.En azından 10 araçtan 5 tanesinin Seat olmasını beklerken hiçde öyle değil.
 
ıspanyollarda seat askı oyle hat safada degıl ne kadar kendı markaları da olsa.Zaten vw grubu satın aldıgından berı seatı o gozlede bakmamak lazım.Seatı ıngılızler cok severler,hatta vw grubunun cok sever onlar,orda bolca gorulebılır top modeller
 
Geri
Üst Alt