Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İphohe 3G S 16 GB Beyaz ( 1 yıllık garantili )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar iphone 3G S 16 GB Beyaz renk telefonumu satıyorum. 1 yıldır kullanıyorum garantili yetkili satıcısından almıştım.

SCW En son fiyatı : 900 TL'dir oda nakit. K.kartına taksitde olur vade farkı uygulanabilir buna bakmak lazım.

Kesinlikle kılıfında ve ekran koruma filmiyle kullandım. Sorunsuz çiziksiz telefondur.
 
ah be abi nie 2 gun once solemedin gittim samsung vawe aldim
 
iphone varken diğerleri yalan bence. hayatımın bir parçası oldu, sahada proje çizimlerinde pusulasından tutun da çelik ağırlıklarından, fonksiyonlu hesap makinesinden, autocad dosyalarını incelemekten, boru standartlarından, oyunlardan, banka işlemlerinden, borsa hisse ve foreks yatırım araçları, ulaşıma dair toplu taşıma araçlarındaki saatler ve rezervasyonlar kadar çok geniş bir kullanım yelpazesi var. ayrıca VIBER özelliği olan hatlar ile dünyanın neresinde olursanız olun 3G ve E teknolojisi ile bedava görüşme imkanı da mevcut.

Kötü tarafı artık pc başında değilim diyemiyorum, şarzı da ancak 1 gün dayanıyor ama yeden şarz ünitesi ile bunu 2 güne çıkartabiliyorum. Olmayan ve düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. itunes ile istediğiniz özelliklere kavuşmanız mümkün.

hayırlı satışlar.
 
keşke herkes faruk abi gibi kullanabilse :)

hayırlı satışlar knak
 
kesinlikle iphoneden başka telefon kullanmam arkadaşlar kim ne derse desin. 4 e geçiş yaptım yarın yeni telefonum geliyor.

herkeze teşekkürler.
 
Hayırlı satışlar serbayım.................
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt