Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İnspection Uyarısı

cupragorunumluibiza

Kayıtlı Üye
Katılım
13 May 2016
Mesajlar
79
Yaş
28
Selamunaleyküm, geçen gün aracımın inspection uyarısı verdiğini gördüm ve siteden bulduğum bir mesajdan uyarıyı kaldırmayı başardım ancak doğru mu yaptım sizce? Zararı olur mu aracın yağı suyu her şeyi tamam geçen ay uzun yola çıkmadan ustama göstermiştim gittim geldim sıkıntı olmadı çok şükür. Ancak kafada soru işareti kalıyor sizce sıkıntı olur mu?
 
servis ikazı bakım zamanı işareti...zararı olmaz yeni araclarda o işareti takip etmek zorunda yoksa garanti dışı kalır
 
Emin olun muhendislerin bi bildigi var ki o uyarilari koyup o uyarilara da sensor baglamislar. yoksa sizin gibi bakip bisey yok devam derlerdi. bence goz ardi etmeyin.
Hocam haklısınız ancak yapılabilecek tek şey uyarıya uyup yağa bakmaktı onu da yaptım umarım sıkıntı yoktur.:)
hiçbir sorun sorun olmaz hocam devam.
Eyvallah hocam.:)
Kafasi karismistir beynin
Olur öyle arada abi.:)
 
İnspection uyarisini silmenin zarari yok yaklasan servis mesajini oteliyoruz.Fakat oil yazisi cikarsa direk servise gidin.Filtre yag bakimi yapilsin.Sonra klima soguk uflemiyor kalorifer koku yapiyor gibi sorunlarimiz oluyor.Bu araclar testlerden geciyor ncap tan geciyor.Tofas sahin degil.Günlük Dişlerini fircalamayan bir insani dusunun,birde ayda bir fircalayan insanı.

Seat ibiza 2004 1.4 lt 101 Hp Signo
 
Geri
Üst Alt