Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk servis

Breathe_

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2011
Mesajlar
30
Yaş
37
Merhaba dostlar,

Ben 15000 km yapamadığımdan dolayı 1 sene dolduğu için servise gitmem gerekiyormuş. Malumunuz servisler ve ilk gelenler hakkında çok hoş şeyler konuşulmuyor.

Servis Altur Güneşli.

Neler yapmalıyım ?
Pazarlık kabul ediyorlar mı ?
Nelere dikkat etmeliyim ?
Tanıdığınız var mı ? Onun ismiyle gideyim :)


Yardımlarınız için teşekkürler.
 
istanbulda bir çok servis var biraz uzak olabilir ama telde fiyat al bence birazda indirim iste hangisi işine gelirse ona gidersin,,,
 
kayadibi 279 liraya yapıyordu sanırım
 
yok kardeşim 3 aşagı 5 yukarı belli isteyecekleri fiyat kafana hangisi yatarsa yaptırırsın yoksa en mantıklısı gökhan abinin dedigi gibi telden fiyat alıp git bencede :eek:key:
 
kayadibi iyidir servistekilerin geneli genç halden dilden anlıyolar :eek:key:
 
Walla benden 4500 bin bakımı için 300 - 500 arası para istedikleri için balıkesirde kendi ustama özel servise yaptırdım inanamazsınız 150 tl ye.. hemde serviste takılan parça markalarıylaa:eek:
 
bende 2.sene bakımı için gidicem araç 16000 de son kez gireyimde sonraları özel servise gideriz artık
 
2 hafta oldu 15.000 bakımını kayadibi yetkili serviste yaptırdım 268tl tuttu benim araç dizel belirtiyim ilk bakımda fazla birşey tutacagını sanmıyorum kampanyaya denk gelmiştim belki devam ediyodur
 
Geçen Çarşamba günü dizel leonumu 30.000 servisine götürdüm. ilk serviste olduğu gibi gene kayadibini tercih ettim 344 tl tutdu ücreti ama kampanya fiyatıdıydı ve son gündü. yanlız servis danışmanı turgay bey var onunla bir görüş scwden olduğunu söyle elindne gelen yardımı yapmaya çalışırlar arkadaşım.
 
Geri
Üst Alt