Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk kaza

physco

Kayıtlı Üye
Katılım
12 May 2013
Mesajlar
28
Arabayı alalı daha 20 gün oldu. Dün rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmek için yola çıktım 5 dakika oldu olmadı artık uyudummu arkamamı baktım oraları tam hatırlamıyorum bi ses duydum bi baktım öndeki arabaya vurmuşum vites boştaydı en fazla 30 km hızla gidiyordum ama olan oldu arabanın son hali bu




Uploaded with ImageShack.us








Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us
 
Gecmis olsun tamir ettirmek için [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] abimin bir ustası var konuyu görünce nerede yaptıracağınızın adresini verir .
 
sağolun arkadaşlar nazarlık nazarlık diyip duruyorum ama bu 3 oldu. arabayı aldım 4 gün sonra park ederken sağ marşpiyeli sürttüm içine göçtü yaklaşık on santim uzunluğunda neyse dedim nazarlık olsun bundan 2 gün sonra bu sefer yine sağ marşpiyeli şu sarı mantar gibi şeylere sürttüm bu sefer kapıda çizildi marşpiyelde göçtü hadi dedim buda nazarlık olsun dünde bu kazayı yapınca artık moralim bozulmaya başladı. yaklaşık 1.5 senedir babamın meganeı kullanıyorum tampon sürtmeleri dışında hiç kazam olmadı bu arabayı aldım 20 günde 3 vukaat satmayı düşünmeye başladım yaptığım masrafı çıkaramam diye cayıyorum bilmiyorum ne olacak buda nazarlık olsun bakalım.
 
Hiç satma aklına gelmesin.Ben 1 ay önce 1 gün içinde 2 defa kaza yaptım ilki sabah oldu adam geldi tampona taktı neyse olur kazadır şükür kendimizde bişey yok dedik çünkü ufak bir çatlak oluştu yine aynı gün ikindin sınavdan dönüyorum düğün konvoyundaki bir araba hareketli haldeyken geldi arkadan vurdu artık sinirlerim tepeme toplandı indim arabadan kavga edecem artık baktım arabadan yaşlı bir amca indi duramadım kusura bakma deyince haliyle bişeyde demedim pek takmadım zaten çokta bişey olmamıştı park sensörünün bi gözü içine düşmüş .Autokingte herşeyi yaptırdım mini onarımdan :)
Bu tür kazalar olur geçer gider Allahım daha beterlerinden saklasın cümlemizi.Sadaka ver içinde rahatlasın :eek:key:
 
Geri
Üst Alt