Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk Dynolicious Denemem ve Ölçüm Sonuçları

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Arkadaşlar düz zeminde full stop yaparak yaptığım kalkış sonucunda gerçek dyno sonuçlarının neredeyse aynısı sonuçlar çıktı. Tabi kalkışı yaparken camları açık unutmuşum bir de bir yandan telefona odaklandığım için vites kaçırdım ve daha önceden 9 saniyede ulaştığım 0-100 değeri bu sefer 10 saniye oldu ama eminim daha konsantrasyon sağlanmış bir deneme ile daha iyi neticeler alınacaktır. Yazılımın tüm değerleri ölçmesi bence muhteşem..Gerçekten de yazılım mükemmel çalışıyor tek yapmanız gereken telefonu çok iyi sabitlemek ki bu da cam tutacağı ile sağlanabiliyor. İşte sonuçlar:
httve9.png

 
sadece yazılım ve fıltre mı vardı abı sende
 
Evet Can'ım sadece yazılım ve kapağı kapalı kutu içi BMC filtre.. Fazlasına cesaret edemiyorum:)
 
bence guzel deger abı,dp ve egsozla desteklesen fazlasını da alıcaksın ama soft yazılımla yıne guzel guc almıs
 
Evet Can haklısın ama araba 4 yaşına geldi değeri daha da düşmeden polo gti niyetine gireyim diyorum fiyatları da hesaplıyken.
 
polo gti :eek:key: beklemedeyim Kaan abi :) bende sevdim bu fikri
 
Geri
Üst Alt