Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk Dynolicious Denemem ve Ölçüm Sonuçları

Kaan sanırım makine olarak modlar yanı, bende de yazılım ve filtre harici hiç bir şey yok. Geçen gider egsoza gittim bana sessiz performans egsoz yap dedim, lifte aldığı aracı geri indirdi öyle bişey icad olmadı diyerekten :D arka kazanı iptal etsek ses olur 2hpden fazla alamazsın gibi hesaplara girince ben egsozdan tamamen vazgeçtim.

Sende tüketim ne durumda? bu sabah sakin sakin geldim Adatepeden Yenibosnaya trafik de yoktu, 5,3lt ortalama çıktı en fazla 110km/H oldu hızım. Dün akşam aynı yolu dur kalk ile 9lt ortalama ile gitmiştim.
Mösyö, egzost zevkimi bir onceki aracimda aldigim icin buna pek niyetlenmedim dedigin gibi iyi guzel ama cok ses yapiyor. İlk basta cok zevkli ama sonra gercekten o ugultu rahatsiz ediyor. Araclarimiz ayni ama seninkinin beygir gucu daha yuksek olabilir cunku barboros biraz daha saldirgan yazilim yapiyor. Benim superchips daha soft. Tuketim degerleri sabah saatinde aynen bos yolda ayni 110-120 km/s hizlarda 5.0 hatta uygun viteste olunca 4.3'leri bile goruyorum ve dedigin gibi yogun trafikte de maksimum dur kalklarda 9.5'leri gordugum olmustur. Ama net hesap olarak son zamanlarda full depo ile 630 km'de isik yakiyor arac, ilkbaharda 700'leri buluyordu. Gunduzleri hep sicaksa klima aciyorum tabi onun da negatif etkisi var. Bir depoda full klima aciksa 100 km'ye yakin daha az gidiyor arac.
 
Su programi denemek istiyorum ama 0-100 um kotu olacaktir 60-150 hesapalamak en iyisi olacak
 
Bu arada egsoz bizim arabalarda cok dolanbaclai oldugu asiri ses cikarmiyor
 
Abi my ride bolumundeki bosluklari nasil doldurucaz peki?
 
en sonunda bende becerebildim programı kullanmayı 138 hp verdi..3 bg. fazla yazdığını düşünsek 135 bg.. tahmin ettiğim gibi..bu programı bulandan allah razı olsun :D
 
kıvanc abi drivetrain loss yerıne ne yazıyoruz my ride bolumunde bıde weight benım 1200 kg araba 2650 ıbs cıktı dogrumudur ?
 
Yusuf ağırlık kısmına aracın artı senin ağırlığını yaz.. drive train loss kısmını önden çekişli araçlar için %15 diyor ama ben fazla koydum garanti netice olsun diye %20 dedim.. ayarlarda da değerleri km/h ve kg olarak ayarlarsan daha rahat edersin.. Bu program gerçekten bir iphone mucizesi.. shazam'dan sonra ikinci şokumu yaşıyorum...
 
Mods eklememıze gerek varmı abı pekı ? bıde bu skıdpad ne ıse yarıyor ?
 
Geri
Üst Alt