Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk Dynolicious Denemem ve Ölçüm Sonuçları

Mavi olarak gölge mavisi var ama beklemek gerekiyor..laciverte yakın bir renk..
 
kayseri özsa ya iki adet geliyor tek kapı biri kırmızı renk digeri ne renk bilmiorum
 
Değerler çok iyi ayrıca polo gti fikri en güzeli hayırlısı olsun Kaan abi :eek:key:
 
abi bu dynolicious un başka versiyonu varmı akşam deneme yaptıkta ekran görüntüsü seninki gibi degil ama programın logosu aynı ve deneme yaptıgımızda hp degerinide N/A yazıodu sadece
 
benim anlamadığım vag kablosuyla ben öçtüğümde en iyi 9.2 elde etmiştim
araç stok halde
 
Bu arada bu geceki denememde daha başarılı değerler oldu. Hızlanma 9 saniyeler civarında oldu. Aracın gücü de dyno ölçümünde 158hp çıkmıştı, bu gece ki iphone ile yapılan ölçümde 152bg çıktı. Gerçekten de güvenilir bir program.
 
Kaan sanırım makine olarak modlar yanı, bende de yazılım ve filtre harici hiç bir şey yok. Geçen gider egsoza gittim bana sessiz performans egsoz yap dedim, lifte aldığı aracı geri indirdi öyle bişey icad olmadı diyerekten :D arka kazanı iptal etsek ses olur 2hpden fazla alamazsın gibi hesaplara girince ben egsozdan tamamen vazgeçtim.

Sende tüketim ne durumda? bu sabah sakin sakin geldim Adatepeden Yenibosnaya trafik de yoktu, 5,3lt ortalama çıktı en fazla 110km/H oldu hızım. Dün akşam aynı yolu dur kalk ile 9lt ortalama ile gitmiştim.
 
kaan abı aracı kaca kadar denedın ? bıde kurduktan sonra tıme run damı yoksa skıdpad demı denıycez ?
 
kaan abı aracı kaca kadar denedın ? bıde kurduktan sonra tıme run damı yoksa skıdpad demı denıycez ?
Yusuf'çum oncelikle ya dikey olarak sabitle ya da yatay olarak ama telefonun yonu gittigin yone baksin yani dikeyse yuzu sana donuk olsun yataysa da tam yatay olarak telefon gittigin yonu gostersin. Zaten kalibrasyonu mutlaka yapmis olman lazim. Timed run modunu kullanman gerekiyor. Zaten ceyrek mile'e ulastiginda ki yaklasik 137 km/s hiza ulastigumda ceyrek mil'i katetmis oluyorum ki bu da 17 saniye civari program otomatik duruyor . Ve verileri ekrana cikarmis oluyor. Tam sabitlenemediyse de zaten hata veriyor.
 
Geri
Üst Alt