Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk Bakıma giricem neyle karsılasacıgımı bilemiyorum...

34hv1022

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Tem 2012
Mesajlar
8
Yaş
32
Sevgili scw üyeleri.. Aracım 7000 km ye geldi ve ay basında servise götürücem ancak neyle karsı karsıya oldugumu bilemiyorum.. yaptıgım arastırmalara göre filtreler, yag vs. degisimi olacakmıs.. oncelikle hangi yagı secmeliyim ikinci olarak bu bakım bana kac liraya maal olur..?
Yorumlarınız icin simdiden tesekkürler..
 
şahan servisteki yağı koymak zorundasın zaten garanti için...serviste koydukları yağ da gayet iyidir için rahat olsun...
 
Gökhan abi yağı götürmek zorunda değiliz diye biliyorum. Ben kendim alıp gittim 30.000 bakımına. Garantiyle alakalı herhangi bir sıkıntıdan bahsetmediler..
 
4lt mobil 1 esp formula 5w30 motor yagını alıp goturebilirsiniz. yag filtresi ve hava filtresi de degisir. Polen filtresini degistirmek sart degil.
 
Aracın eğer 1 yaşını doldurmadıysa 7k da bakıma gerek yok derler serviste çünki 15 k da bir bakıma girer bizim araçlar. 15 k bakım ücretide 300 tl civarı ama ufak miktarda değişiklikler gösterebilir servisten servise birde yetkili serviste uygun yağını herşeyini onlar kendileri koyarlar kafan rahat olsun. :)
 
Aracim 8000de 6 aydir askerde oldugumdan garajda duruyor bakima goturmem gerekirmi 1 senesi agustosta doldu tavsiyeniz nedir
 
Aracim 8000de 6 aydir askerde oldugumdan garajda duruyor bakima goturmem gerekirmi 1 senesi agustosta doldu tavsiyeniz

nedir

illaki götürmelisin bir kontrolden geçirsinler arabayı zaten askerde olmasaydında seneden dolayı ağustosta götürecektin ağustos olmadıda eylül oldu
 
Gotursem iyi olur o zaman peki izmirde vosmer mi mbu mu hangisini tavsiye edersiniz bir bilginiz var mi?
 
Geri
Üst Alt