Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İLK ÇALIŞMA SORUNU 2

kayzer163

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ara 2013
Mesajlar
22
Yaş
31
Merhaba forumdaşlar daha önce sorunu yazmıştım. Sabahları aracı çalıştırınca çalışmada sıkıntı yok kolaylıkla çalışıyor ancak rölantide devir düşüyor motor titreme yapıyordu. Deviri yükseltmek için gaza bastığımda iyice devir düşüyor nerdeyse stop edecek oluyordu. Bu sorunlar benzindeyken görülüyordu LPG ye geçince bi sorun kalmıyordu.
Bu sıkıntılarla özel servise gittim ve aracın boğaz kelebeği temizlendi, benzin filtresi değişti, carbon clean yapıldı, bilgisayardan ayarlar yapıldı. Bunlar yapıldıktan sonra sorun düzelmişti. Şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum. Tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
 
Boğaz kelebeği temizliği yapılmış. Ayrıca benzinde yapıyor ve lpgde yapmıyorsa benzin pompasındandır. %90 benzin pompası ömrü azalmış...
Benzin deposu da çeyrek üstünü görmemiştir baya bir uzun zamandır tahmin ediyorum. ( lpgli araçlar genelde böyle ) . Size tavsiyem 1-2 depo benzinle kullanın ve depoyu doldurun. Benzin pompası kendine gelsin. Ara ara da benzin kullanın ki benzin hortumlarınız kurumasın..
 
benzinde kullanıcam bi süre bakalım sonuç ne olacak
 
Geri
Üst Alt