Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İki Zor, Bir Kolay Rakip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeFfAh

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
578
Yaş
36
Avrupa Ligi play-off turu eşleşmesinde Beşiktaş, Rusya'nın ikinci lig ekibi Alania Vladikavkaz takımıyla eşleşti. Bursaspor ise Belçika ekibi Anderlecht ile oynayacak. Trabzonspor ise Athletic Bilbao ile kurada eşleşti.

Üç temsilcimiz de ilk maçlarını kendi evlerinde oynayacaklar.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise ilk maçlar 18 Ağustos'ta, ikinci maçlar ise 25 Ağustos'ta yapılacak.


Bursa Ve Trabzona Şimdiden Kolay Gelsin : P Kartalımıza Başarılar
 
umarım beşiktaşım bu sene iyi işler yapar. diğer takımlara da başarılar dilerim...
 
valla rus ve benzeri ülke takımlarıyla olan eşleşmeleri oldum olası istemem..geçen senenin kupa finalisti alania, bize zorluk çıkartır mı, bilinmez..umarım çıkarmaz..Bursa nın işi çok zor..o forvet hattıyla olmaz..Trabzon ise, içerdeki maçta gol yemeden kazanabilirse,san mameste atacağı gol veya gollerle turu geçebilir..içerde kazanamazsa, işi zor..ispanyanın en sağlam deplasmanlarından birine gidecek..
 
Beşiktaşıma güvenim tam, en azından bir çeyrek final bekliyorum bu sezon.. tabi biraz da şans işi futbol.. iyi olan değil, gol atan kazanıyor.. Ülkemizin diğer temsilcilerine de ilk rakipleri karşısında başarılar diliyorum..

2011 UEFA klüp sıralamasında Bursamız ve Trabzonumuz 135. ve 136. sıradalar.. rakipleri Anderlecht 48., Bilbao ise 79. sıradalar.. matematiksel olarak zorlu rakipler karşısına çıkacaklar.. geleneksel olarak da Anderlecht zaten Belçikanın ismini yürüten takım, Bilbao ise malum La Liga'nın ağır boğalarından.. her ne kadar bir real madrid olmasalar da adamlar real madridle 100 yıldır aynı ligde oynuyor, artık siz düşünün :D temsilcilerimizin alacakları ufak başarıların aslında çok büyük olacağını tekrarlamakta fayda var..
 
Bursa ve Trabzon elenir,Beşiktaş rahat geçer turu..
 
bütün takımlarımıza başarılar dilerim... inönüde görüşmek dileğimle :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt