Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'ya Otomatik Vites

frknylmz38

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
55
Yaş
30
öncelikle merhaba arkadaşlar..

bende seat ibiza 1.4 st reference donanımlı aracım var.reference donanımlarının çoğunda manuel vites mevcut.acaba biz sonradan bu araca otomatik vites taktırabilirmiyiz seat servislerinde ?..birde şunu sormak istiyorum dsg(otomatik) vites taktırılırsa bize maliyeti ne kadar olur ?

şimdiden teşekkür ederim
 
Kardeşim bence astarı yüzünden pahalı olur...Satıp otomatik vites alsanız daha mantıklı bence...:)
 
ben daha yeni üye oldğum için bilmiyorum siteyi kullanmayı..bana yardımcı olurmusunuz bu vites konusunda maliyeti hakkında..bi fiyat söylermisiniz
 
kaan ben açtım orada kendimi tanıttım.şimdi yardım alabilirmiyim ? :))
 
arkadaşım otomatik şanzuman sana çok pahallıya gelir yapılır ama çıkacak sorunlarda cabası elindeki aracı satıp otomatik almak en mantıklısı
 
aynen furkan sikintili ve pahali bi dusunce kafan agrir bencede bilasma orjinal gibi olmaz
 
Aracı otomatikleştirmek 10,000 TL'yi bulur değişecek olan parçalarla.

Sadece şanzuman 6-7.000 TL civarı tutuyor.

O kadar para vermek yerine ibizanın full donanımını ve otomatik viteslisini alabilirsiniz.
 
Furkancım o kadar para,zaman ve ileride çıkabilecek sorunları düşünürsek yeni bir otomatik vitesli ibiza almak daha mantıklı geldi bana da :eek:key:
 
Geri
Üst Alt