Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'ya FR Leon Jantı

Senin kırmızı şeytanda bunlar dans eder demedi deme @EmirP


İç Rakıyı Rahatla , Bin SeaT a Çağ Atla
 
Ben pek anlamam bu jant işini ama bizim ibizalar da bijon aralığı 5x100 değil mi ?
Bu ilanda ki 5x112... Bizim araca veya janta herhangi bir işlem yapmadan cuk diye uyar mı ?
 
jant leon jantı replikası bu arada, seat'ın 16" yok o janttan, 17 ve 18" leri var aynı tasarımın, 17" style lardaki opsiyonel jant, 18" de FR için opsiyonel jant ve orjinalinin tanesi 1250 TL idi galiba

ama ibizaya çok yakışacaktır bijon ölçüleri uygun ise
 
Herkese merhaba,

İbizaya linkteki janttan takan oldu mu hiç? Jant hakkındaki önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...fr-janti-16-5x112-hyper-color-200563989/detay

Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile bu jantlar replica (taklit). Ben olsam bu tarz taklitlerden uzak dururdum. Çünkü işin ucunda emniyet riski var. Zaten isteseniz de Ibiza ya uymaz. İbiza delik ölçüleri 5-100 dür. İlandaki ise 5-112. Kopya jantlar her zaman canınızı riske atar. Ekli link forumda çok dolaştı ben yine hatırlatmak istedim.


Ya orijinal yada markası bilinen bu işi ciddi yapan üreticilerden şaşmayın derim. Türkiye de imal edilen hatta tüm dünyaya OEM olarak jant veren firmalar var onları değerlendirin derim.

Saygılarımla.
 
@asi_mavi1907 abi valla bende çok beğendim jantlarıda yorumlar pek iç açıcı değil :) ibizaya uyanını bulursam düşünüyorum ama takmayı.
 
5x100 bijon ölçüsü olan bir araca 5x112 bijon ölçüsünde bir jant takılması için bir dizi torna işlemleri gerektirir bu da hiç sağlıklı olmaz. .
 
ibiza 5x100 , leon 5x112 dir.uyumsuz ama araya takılan ismi aklıma gelmeyen bir parçayla olay hallediliyor ama bence yaptırmayın.Güvenli olmadığını düşünüyorum...
 
Geri
Üst Alt