Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'mdaki her değişiklik bu başlık altında olacak!

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
Herkese merhaba aracımdaki her değişikliği bu başlıkta yayınlayacağım.Araçtaki ağır bakımlar dahil herşey bitti gibi.Artık modifikasyona ufaktan başlayayım dedim.Her zaman için çok araştırıp az harcayıp kalıcı şeyler yapmaktan yanayım.Daha önce karbon kaplamalarım ile ufaktan başlamıştım.Artık yüzünü gözünüde değiştirme vakti geldi.Karakterimi yansıtacak güzel bir araç ortaya çıkarmak tabi orjinalliğe bağlı kalarak değişimleri yapmak istiyorum.Buyrun ufaktan başlayalım:).

İlk satın aldığımda aracım bu haldeydi.
standartibiza.png

Alttaki linkte iç mekan ve kampana boyamaları hakkında görüntüler vardır.
http://www.seatclubworld.com/showth...i-be%F0enecekmisiniz-bakal%FDm-%29&highlight=
Aracımın son hali aşağıda.(Mekanik olarak bakımları tamamen bitti.Debriyaj set, komple bakım,triger seti,akü,lastik,filtreler vs vs ne gerekiyorsa yapıldı.Sonrasında değişime gittim.
bizafrn.png

bizafrkarbond.png



xx
 
maşallah sihirli ellerle güzel olmuş :) renk çok modifiyeye yatkın olan bir renk değil ama bir iki dokunuşla güzelleşmiş tebrikler :) geriye -5 yay vede 17 lık bır jant koydun mu tadından yenmez . .
 
maşeAllah çok güzel olmuş..logolor çok güzel
 
Engın abıcım masallah cok guzel olmus :) Tam dusunudugm gıbı bugun bır cordobada cupra gordum aynı senın aracın rengıydı hıc guzel durmuyordu ama Fr senınkıne 10 numara olmus abıcım kazasız belasız surusler dılerım cok guzel olmus Lipte bıtırmıs olayı :D
 
massallah bu renk bnm ibizamin polar mavi renginden sonra bu arabaya en yakistirdigim 2. renk emegine saglik cok guzel folyo cekmissin aracina ; simdi jant bir de arka tampon bir de cam flimi bitti gitti kardesim :)
 
Hepinize tşk ederim daha yapılacak şeyler var zamanla yayınlayacağım.Jant ve yay işini en sona bıraktım onlardan önce yapılacak güzel detaylı çalışmalarım olacak:)Şimdilik araştırma sürecindeyim.Bu arada yaptığım her işlemi tek tek yazacağım herkesin yararlanması açısından şuan yazmam ve anlatmam uzun sürer.Daha ferah zamamanda hepsini yazarım.


xx
 
maaşallah..keyifli bi konu.. :)
 
bu karbon armadan bende istiyorum eline sağlık Engin aracın güzelleşmeye başladı Maşallah....:eek:key:
 
engin kardesim hayirli olsun... artik sende start verdin yani bu islere.. Allah kolaylik verisn kardesim..
 
Geri
Üst Alt