Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbizamın radyo kumandası hakk.

KeleBenNKk

SCW Ladies
Katılım
13 Kas 2010
Mesajlar
1,169
Arkadaşlar selam;

Kaç zamandır beni artık iyice sinir eden bir durum var..Radyo çalarken kumandadan kanal değiştirdiğimde normalde kanalların sıralı gitmesi gerekirken önce 1. kayıtlı kanalı açıyor arkasından 2. kanal tekrar bastığımda tekrar 1. kanala dönüyor..1,2,3 diye giderken tekrar 1.kanala dönüyor sonra 1,2,3,4 tekrar 1. kanala dönüyor...Yani her seferinde 1. kanala dönüp ondan sonra ilerliyor..Bunun nedenini çözemedim bir ayarımı var da ben yapmadım anlamadım ama gıcık oluyorum hep aynı kanala dönüyor :confused:
Bu konuda bilgisi olan varsa yardımınıza ihtyacım var
 
ilginç bir durum daha önce böyle bir sorun yok muydu burçak ne zaman oldu
 
kanalcı husnu abı bu duruma cozum bulur o bulamazsa kumandacı şerafettın baksın :)

radıo kullanma rehberıne bakmayı denedınmı hıc ?
 
bence daha önce radyo dinlemediğin için yeni farketmişsin. bilen bir arkadaş yardımcı olur umarım
 
sanırım radyo hafızan silinmiş olmasın? Bence şöyle yap : radyo istasyonlarını teker teker kayıt et, ettikten sonra bir dene bakalım 1,2,3,4,5 diye gidecekmi?
 
sanırım radyo hafızan silinmiş olmasın? Bence şöyle yap : radyo istasyonlarını teker teker kayıt et, ettikten sonra bir dene bakalım 1,2,3,4,5 diye gidecekmi?

tüm liste hafıza da ama ben bu akşam hepsini tekrar kayıt edeyim bakalım ne olacak
 
Direksiyon kumandasındaki hangi tuş ile kanalları tek tek atlatabiliyorsunuz?
 
Geri
Üst Alt