Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza1.2 TDİ Sahipleri Buraya

ceycey11

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
1,266
Yaş
41
Arkadaşlar 1.2 tdi motora önyargımı var yoksa yeni bir motor olduğundanmıdır bilmiyorum ama daha kimseyi görmedim 1.2 TDİ hele Sportourer eğer forumda varsa bu konu altında özellikle yakıt tüketimlerini karşılaştırmak isterim
 
sız bı anlatsanız su motoru merak edıyorum ne kadar yakıyor gıdısı cekısı nedır ??
 
cidden ya; anlatın.. bizimkinin 200cc altı ve CR enjeksiyon:confused: vergiden avantajlı da çekişi ve yakıtı nasıl acaba??
 
arkadaşlar yakıtı beklediğimden kötü (!) bir önceki depoyu pompa atınca bıraktırdım yani ne aldıysa onunla şehirler arası ağırlıklı karma bir yol gittim 758 km sonra yakıt ışığı yandı(yakıt v power diesel).

Alt viteslerde ivmelenmeyi gözle görecek kadar sert kullandım kırmızı ışıklardan 4 vitese kadar arabadakilerin gazla öne debriyajla geriye sonra gazla tekrar öne gidişini görebilirdiniz.

şehirler arasında uzunca bir süre 90-100 arası gittim (cruse ile) sadece bir 100 km 160 sularında gittim o da radar korkusundan tırssa tırsa

şu an araba 4250 km de az önce depoyu istemeseme yedek depoya kadar v power doldurdu pompacı araya birde yakıt katkısı arttı bakalım ne kadar gidecek. Kuruş hesabını sevenler için şu anki duruma göre kmde 18 kuruş yakıyor araba ben 15'in altında olur diye düşünüyordum.

olay bundan ibaret arkadaşlar forumumuzda 1.4 tdi cordobaların daha az yaktığını görüyorum hatta bir arkadaşımız bir depo ile 1661 km gitmiş o yüzden diğer 1.2 tdi kullanıcılarının verilerini alabilirsek sorun bendemi anlamış olacağım. Katkıda bulunan herkese teşekkürler
 
sport tourer in bagaji kucumsenmiyicek kadar buyuk showroomda bakmistim tam bir cekirdek aile araci bence guzel olmus
 
sport tourer in bagaji kucumsenmiyicek kadar buyuk showroomda bakmistim tam bir cekirdek aile araci bence guzel olmus

430 lt eğer arka koltukları kapatırsanız 1000 lt üzerine çıkıyor seçmemizdeki sebeplerden bniriside bagajıydı zaten vergisi ve potansiyel yakıt tüketimide bizi çeken diğer tarafları olmuştu
 
Otomatik olması isteğim olmasaydı kesinlikle alacağım araç bu 1.2 tdi li Ibiza olacaktı,5k veya st farketmez.
 
Gayet güzel bir rakam dizel ve bir depo ile 758 km :) Aracınız rodaj süresini hemen hemen daha yeni geçmiş denebilir daha ileriki km lerde aracınızı tanıdıkca daha uzun menzil gidebileceğinizi düşünüyorum 1.2 TDİ dünyaya bir öncü olan motorlar arasında benim gözümde :)
 
bende olsn o 1.2 tdi o 1.4 cüler rüyalarında bile göremez benim yapabileceğimdeğerleri :) tamamen kullanım karakteriiz ve aracın yeni olmasına bağlıyorum.

1.2 tdi ın çok satılmaması konusunagelirsek 1.6 ile arasında uçuk bir fiyat farkı yok ondan dolayıdır :)
 
Geri
Üst Alt