Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza yakıt

muratyaren

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2011
Mesajlar
62
Yaş
36
merhabalar arkadaşlar geçen hafta içi aracımın deposunu fulledim (45.32 lt = 186 tl ) depo tamamen boşmuş. 650 km oldu gidiyorum hala benzin bitmedi ortalama 7 litrenin altında neredeyse. aracı alırken tüp taktırırım niyetiyle almıştım ama bu rakamlara göre bence hiç de gerek yok. sizce tüp taktırmak mantıklı mı?
 
bu ortalama için tüpe ne gerek warki bide eziyetini çekiceksin. 27-28 krş yakıosun kilometrede zaten. hiç uğraşma dostum.
 
uzun yolda kullanıyorsan fazla..şehir içi ise az..karma kullanımda normal..
 
Benzinin litresi 4.10 tl ye geliyor hangi firmayı kullanıyorsunuz acaba benzinde ?
 
şehir içi gazlı aracımla 100 tl ye 460 km yol gidiyorum, gaz taktırdıktan sonra anca nefes aldım yakıt konusunda, şiddetle tavsiye ederim...
 
ben de ilk aldığımda aracımı uzun yolda çok memnundum depoyu doldurup 650 km geldiğimde yarı depodan az bişey fazla kullanmıştım hesabıma göre 130-140 tl arası bişey oluyordu.Şehir içi de aynı olursa süper demiştim hiç taktırmam diye düşünüyordum.Ve 3 aylık şehir içi performanstan sonra 40-45 kuruş yakınca aracım araştırmalarım sonucu prins marka tüp taktırdım,ve şu an çok şükür bi sıkıntı olmadan masraflar yarıya yakın azalarak aracımı kullanıyorum.değerlendirmeler sizin.
 
Bi öğretmen arkadaşta referancı var sizin aracın 1.4 tüplü 100 TL ye 500 Km gittiğine şahidim karma yakıt tüketiminde :eek:key: İbiza Tüplüyken bulunmaz bir nimet galiba özellikle 1.4 için
 
bendede 6-6.5 lt şehir içi ortalama var fakat düşünmüyor değilip bir sıralı sistem Lpg taktırmayı..
Zaten atmosferik 1,4 motorun lpg uyumu hiç sorunsuz.Sadece aracın her yerini deliyorlar takılırken ona ayarım..
 
Geri
Üst Alt