Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Style Multimedya Ekran

EmirP

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Eki 2014
Mesajlar
299
Yaş
31
2014 İbiza Style pakete ekran takan oldu mu hiç? Taktırmayı düşünüyorum fakat 4'lü tuşu filan orada olduğu için kafamda soru işaretleri oluyor. Takan varsa aydınlatabilir mi?
 
Emircim trakya grubundan bi kardeşimiz taktırdı. 4 lü flaşör için ayrı bi aparat aldı
 
@KİREÇ abi onu söylediler bana aşağıya kilit tuşlarının oraya taşıyorlarmış diye duydumda. Pek güvenemiyorum açıkçası. Elektrik işi giriyor işin içine sonuçta. Yapan arkadaş biraz yardımcı olursa önümde örnek olmuş olur
 
Evet bende yaptırmayı düşünmüştüm. Yaptıran arkadaşı dinleyelim bakalım.
 
bende ekran var 4lü tıuşum boşta sallanıyor şuan, vites kolunun yanına alacam ama servislerde bulamadım bakalım kovalıyorum :)
 
ekran marka model fiyat paylaşabilir misiniz? memnun musunuz @ULU
 
@Pulse59 idris kardrşim cevap bekliyoruz. Yoğunluktan fırsat bulursan cevapla...
 
Navix NVX 6679 taktım, geri kamerası ve arka park sensörü ile 1250 tl verdim montaj dahil, şuan için şükür bir sıkıntı yaşamadım, navigasyon ve geri kamerası çok işimi görüyor TV izledim arada (dsmart ve lig tv yok bilesin :) ) ben memnunum şuan çok şükür.
 
abi çok sağol paylaşımın için müsait bir zamanda birde resim çekip konsolu gönderir misin zahmet olmazsa :) @ULU
 
Geri
Üst Alt