Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Sport Pd130'04

cahitarsal

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eki 2011
Mesajlar
88
Yaş
34
Citroen c2 1.4 Hdi'mı sattıktan sonra bır cok araba bakıp aradıktan sonra aklıma geldı.Aslında hıc bakmamıstım ibizalara arkadaslarımın tafsıyelerıne dınleyerek bu kararı verdım cok sukur 1 haftalık surecte pısman olmadım ınsallahta olmam.

Aracım 2004 model 1.9 Tdi 130bg lık olanından.143.000 yetkılı servis kayıtlı tramerde benı uzucek bır hasarı bulunmayan 2 parca boyalı bır arac..

Ekstra olarak;

Orjınal merceklı farlar
Sunroof
On cupra tampon
Deri Koltuk
Yazılım
Seat sport son susturucu
Camlar 1 numara film


Yan maşpiyellerı cıkartcam,17-18 bır jant,50mm bır yay,ön cama film,cupra arka tampon ve stoplarını alıcam kısmetse..Yapmayı dusunduklerım bunlar..Tafsıyelere acıgım her zaman :))

Plaka suan basımda 34 Kzu 01 olucak..









Buda Aracımın Dynosu suan ıcın 161 Bg 370 Nm tork sahip..

kzu1.png
 
Hayırlı olsun güle güle kullan...
 
Masallah aracı bılıyorum bora dıe bır arkadastaydı kurtkoyde oturuyor. Daha once muhabbetım olmustu telefonda merceklı far ıcın.aracının cok ıyı oldugnu orjınal oldugnu ve yazılım oldugnu solemıstı bana cok memnun oldugnu ancak leon cupra 1.8t alcagını solemıstı sız almıssınz hayırlı ugurlu olsun :) ibiza candır :)
 
Hayırlı olsun kuvvetli ekonomik ve güzel bi seçim bence pişman olmazsınız....
 
iyi guzel gunlerde kullan cahit. bende daha once ortakoyde gormustum bir kere araci; sen de o dediklerini yaparsan cok daha cekici olur.
 
ewt güzel seçi kazasız belasız binmenizi dilerim...
 
Allah kaza bela vermesin. güzel seçim. yalnız aynadaki kromları çıkarsanız daha iyi olur.
 
Geri
Üst Alt