Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza kullanma klavuzu

effect1903

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2010
Mesajlar
1,052
Yaş
42
Merhaba arkadaşlar 2006 model İbiza 1.4 tdi stylance aldım ancak kullanma klavuzu yok ve birtürlü bulamıyorum, elinde olan yada yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.. Bu arada aracımı yeni aldım uzun bir araştırmanın sonucunda foruma da yeni üye oldum hayırlısı olur inşallah :)
 
Blilgisi olan yok sanırım, internette araştırdım ama bulamadım, seatın sitesine mail attım cevap bekliyorum...
 
kullanım klavuzunu çok okudum benim arabanın ama içinde çok aman aman bişey yok ama tabiki lazım umarım bulursunuz
 
kullanım kılavuzunun gereksiz olduğunu düşünüyorum :D
 
hoşgeldin Mehmet ben de aynı arabayı yeni aldım :) Ben de kullanım kılavuzu arıyorum. Erişirsen bi bilgilendirme yaparsın umarım :)
 
Ben internette buldum geçen bitane, ingilizce ve cordoba için.

İbiza için bulamadım :)

Kocaelideki Keleşler servisindede yokmuş.
 
Ben Doğuş'a mail atmıştım gelen cevabı yazıyorum.

İstemiş olduğunuz kullanım kılavuzunuzunu herhangi bir yetkili servisimizden talepte bulunduğunuz taktirde ücreti karşılığı temin edebilirsiniz . Size en yakın yetkili servisimizin iletişim bilgilerine ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.
 
Birkaç seferde servise gittim ama sormayı unuttum hep.
 
kullanma klavuzunu napıcaksınız arkadaşlar, burda kullandı klavuzu var, sorun söyleyelim... :) 2002'den beri 5. ibiza'dayım 1 benzinli 4 dizel...
 
Geri
Üst Alt