Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Krom Marşpiyel Logoları

Angelic

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eyl 2011
Mesajlar
165
Herkese selamlar,


Seat İbiza Sc için, kapı içi, Alüminyum/Krom marşpiyel logoları satan yada yapabilen biyer bilen varmı?

1-2 ay önce Erya'dan fiyat istemiştim, çifti için yaklaşık olarak eğer doğru hatırlıyorsam 375 TL + KDV istemişlerdi:rolleyes:
Sanayilerdeki aksesuarcılarda var olmadı oralara bak dediler. Bostancı ve Maslak Oto sanayiyi aradım taradım bulamadım bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim :)
 
şimdi servisten geldim, aldığım fiyat gerçekten çok abartılı oldu, duyunca ben bile inanmadım, teknik servisteki elemanda baya şaşırdı ne yapmış bunlar diye, 330TL+KDV olmuş :rolleyes: yahu 2 nikelaj bu kadar pahalı nasıl olur anlamış değilim hala :D:D
 
Berat aracının ön kısmı çok güzel olmuş, resimlerini ekleyebilirmisin aracının ön tarafının kırmızı şertiler vs. maşallah..
 
Yarın gunduzun cekerim fotoları ön tarafın. Çeker çekmezde koyarım abi, ön taraf ve arabanın içini elimden geldiğince kendim (hepsi el yapımıdır :eek:key:) kırmızılaştırmaya çalıştım bakalım beğenicekmisin :)
 
Cidden pahallıymıs ya ne bu bole ayrıca aracın onu mukkemel cok beyendım :eek:key:
 
Tesekkurler cidden begenmenize sevindim:) Bi cift nikelaj nasıl okadar pahalı anlamadım cidden napıyolar altın tozumu koyuyolar icine.. :rolleyes:

Yarın bı deneme yapıcam bakalım begeniye sunucam :D eger guzel olursa ole kalır yada eskisi gibi kalır artık hayırlısı yarın ceker yuklerim fotoları..
 
Fotoları üye otomobilleri kısmına ekledim, isterseniz bakabilirsiniz :)
 
Geri
Üst Alt