Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Fr tampona lip uygulaması nasıl yapılmalı.

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür ortalıkta yokum fakat biraz tatil birazda araçla ilgileniyorum.Ön tamponu fr tampona çeviriyorum ve lip uygulamasını yaptıran varmı?Varsa nasıl yaptırdınız?Forumda aradım ama bulamadım sanki bir yerde okumuş gibiyim.
Tampon ve lip aşağıdaki gibidir ve temsili resimdir?Şimdiden teşekkür ederim.

xx

filerk.jpg
 
serviste 75 yada 80 tl lip in fiyatı.orada da takarlar zaten
 
oncelikle parcayi servisten temin ediyoruz 70 tl fiyati :) sonra ister serviste istersen kendinde takabilirsin eline delici birsey aliyorsun bu lipin ortada 2 tane gecmeli kafasi war onlari tamponda isaretliyorsun ve merkezden deliyorsun sonra kesin birsey ile o deligi biraz buyutuyorsun ama fazla kacirma cunki iterek oturtucaksin yerine sonra bu islem bittikten sonra yanlara dogru vida yerlerinden kastirarak vidaliyorsun tampona kesnin yapicaksan yaninda kesin bir arkadasin olsun tutmasi lazim gerci lift olan bir yerde yaparsan sana cok daha kolay olur ben serviste taktirmistim hussayin abi sag olsun o kendi takti ben izledim sana anlatiyorum izlediklerimi :)
 
Tampon boyandı ızgaralar vs takıldı ama araca taktırmadım takmadan önce lipi taksam daha kolay olur gibime geliyor.Lipi zaten aldım ben kendimde yaparım ama herhangibir işlem yada kolaylık varsa öğrenmek lazım.Tamponu takmadan lipi monte etsem daha ii olur gibi geliyor sizce?Birde App plaka lazım olacak mümkünse mühürlü plaka :DTavsiye verirseniz.

xx
 
cenk guzel anlatmıs,hazır takılmamısken aynen dedıgı gıbı yapabılırsın el yatkınlıgı varsa yanına bırını alıp yapman en fazla yarım saatını alır
 
O zaman yarın işlemi yapayım fotoğraflarınıda çekip anlatımlı yayınlarım.Tşkler ama app plakada yaptıracağım varmı yardım edecek :(

xx
 
plaka plakadır ya bosver app sını flan:)
 
plaka plakadır ya bosver app sını flan:)

Tabi sen plakaların halini görmedin hele arka plaka delik deşik:D ki çok kalın karakterli app yaptırmayacağım orjinal karaktere yakın olacak zaten şimdilik öne takacağım arkaya cupra tampon almadan yeni plakaya gerek yok:)

xx
 
Bu lip sitede pekçok arabada var, Rızada da var... takılması problemsiz, ama kesilmesi ısıtılması filan gerekebiliyormuş, ibiza için dizayn edilmemiş olmasından dolayı...
 
Geri
Üst Alt