Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza fr jantları

ferhatyazıcı

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eyl 2010
Mesajlar
161
orj. çıkışlı gibi duruyor.nereye fr yazsam bunlar çıkıyor.ama servisede sordum onlarda bilmiyor.dün ataşehirde bir araçta gördüm sarı cupra.buradan biriyse yardımcı olursa sevinirim.
 
2010 Cupra da gelen jant değil mi bu. 2011 de Bocanegra ile ortak janta geçildi. Test yaptığım beyaz Cupra da bu jant vardı, çok beğenmiştim.
 
cupralarda geldi bu jant bi ara füme renk olarak hatta siteden iki arkadas takasladılar jantları jantın ne oldugunu söylemeye gerek yok bunu sadece serviste bulursun ikinci ele düşmesi imkansız birşey ama şu var belki araştırılırsa replika buna benzer olur aynısı yine imkansız
 
evt cupra jantı..
bu arada sarı cuprayı ataşehirde nerde gördün..onun yerini arıyoruz
 
yerini arıyoruz derken?benim gördüğüm 6j cupra bizim bocanegralardan yani...gazihanın sarı cupradanmı bahsettiniz anlamadım :D
 
ortak janta geçildi diyorsunuzda,benim araç 2011 üzerinde bu jantlardan yok.servise sordurmuştum 4-5 ay önce resimde gösterdik ama bi fikirleri yoktu valla.anlamadım bu jant işini.
 
Geri
Üst Alt