Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza cizik

boyasından alıp çok ince rutuş yapıp 3-5 gün bekleyip kuruması için boyanın sonra ince pasta ile fazlalık bölgeyi almak gerekiyor , bu işlem bir kaç kez tekrarlanırsa daha güzel olur , geçmiş olsun bu arada kasten çizmiş hangi o çocuğuysa
 
Geçmiş olsun. Benimde Arabamın kapılarının balık sırtı olan yerler komple ezik ve boya hasarları var. Geçen hafta içi bir otopark öküzü öyle bir vurmuş ki adamın kapısını boyası benim kapıda, orası hafif göçmüş ve boyası atmış. Arabanın boyası çok ilginç vurdukları yerlerin üzerindeki vernik anında atıyor. Bir denk gelsem ben de kafasını göçüreceğim.
 
Kıskanç ...........
 
Son düzenleme:
Bende de ufak cizik vardi rotus boyasi ile uzerinden gectim ama cirkin oldu hic yapmasaydim daha iyi diyorum. Ustelik kürdan ucuyla dokunarak titizlikle doldurmustum uzerine polisajla pasta cila yapip çapaklari yedirmek gerekiyor mutlaka. Sizin cizik boylu boyunca bence hic bulasmayin usta birisi halletsin.
 
Geri
Üst Alt