Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 6L Baskı Balata ve Triger Hakkında..

Birkan6161

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ağu 2011
Mesajlar
646
Yaş
33
Dün gece dik bir rampada arabayı geri geri gelmeyi zorlamamla beraber baskının son demlerini yaşattık sanıyorum :)

Sorunum ; yolda giderken dip gaz yapınca devir saati artıyor 3000'lere geliyor sonra geri düşüyor gücü tekerlere aktarıyor. Yani viteste dip gaz yapınca kısa bi süre boşta gibi bağırıp sonra araç hızlanıyor.. Baskı ayırmadığından olsa gerek.. Sakin kullanımda sıkıntı yok ama ufak bi ani hızlanmada bu sorunu yaşıyorum.

Sarıyerden Bahçelievlere bu şekilde geldim ve arabayı garaja çektim.

Aracım 5 yaşında ve 79.000 km'de, km olarak olmasada yıl olarak triger kayışıda ömrünü doldurdu.

Triger ve baskı balata masrafı nedir bilen var mı acaba?

Parçaları en ucuz şekilde alsam yeter.. Yetkili servisle hayatta işim olmaz :)
 
Merkez oto ile konuşabilirsin parça ve işçilik için,veya ruhsatın la beraber aksaray'da parçacılardan temin edebilirsin.Bilddiğim kadarıyla özel srv.den vs.oldukça hesaplı.Aksaray.
 
Geçmiş olsun kardeşim... yaklaşık 2 sene önce böyle bişey benim de başıma gelmişti... önceki Leon umla İzmir çevre yolunda en sol şeritte iken oldu kendimi en sağa zor attım... Neyse Baskı balata seti, trigger kayışı derken girmişken yağ ve filtreler, işçilik filan hepsi 700TL gibi bir rakam tutmuştu...
 
Aynı araç bende var, devir daim ve triger seti Erya da 480 e bıraktılar, onuda kredi kartına 3 e bölüyolar, montajıda Merkez otoda yaptırabilirsin, ben bu şekilde yapıcam , baskı balatayı bilmiyorum. ama parçaları yetkili servisten almanı tavsiye ederim.

- - - Mesaj Birleştirildi - - -
 
işçilik dahil 400-500 arası tutar baskı balata
 
29.12.2011 tarihinde Luk baskı balata, Dayro triger seti, INA rulman, V kayışı, gergi makarası vs. 885 TL ödemişim vade farklı
 
İşçilikle birlikte yaklaşık 1000 tl civarı tutar...
 
Geri
Üst Alt