Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 17'' jant önerisi

haunted

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Haz 2013
Mesajlar
15
Yaş
42
Aracımın orjinal 15'' jantlarını değiştirip 17'' jant takmayı düşünüyorum,cupra ve fr jantı almak istedim ama fiyatları yüksek,bulursam kullanılmış orjinal jant alabilirim,onlar dışında ibizaya yakışacak jant önerilerinizi bekliyorum :)
 
Bence orjinal cupra jantlari 1.4 85 lik araci yorabilir yormsnin disinda fiyatta ucuk bence ama 17 olacaksa 5 kollu fume jant ve yay la cok tatli durur
 
Ben 17 kullanıyorum, jant yaklaşık olarak 15" ağırlığında ancak yinede aracın tepkimesi biraz değişti ister istemez. Hız delisi olmadığım için şimdilik takılmıyorum.
 
17 sadece görüntü olarak iyi durabilir ama aracı yorar kim ne dersin desin 2+2=4 , yakıt artar fren mesafesi esikisi gibi olmaz , bence arakdaşım alacaksan 15 başka bir jant al yada en fazla 16 bir jant derim ..!
 
Geri
Üst Alt