Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 1.6 signo (101 bg) orjinal lastik ebatı?

yukcell88

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
1,521
Başlık aslında herşeyi açıklıyor puhaha

Aracımın üstünde 14" jant geldi, lastikleri ise 175/65/14 idi. İlk gördüğümde "yuh" demiştim. Hatta 2006'nın lastikleriydi :S

Ben 185/60/14 kış lastiği alıp önlere taktırdım, arkalarda hala eski lastikler var ve acil değişmem gerek. Orjinal lastik ve jant ebatını bir türlü bulamadım. Bilen varsa çok sevinirim.
 
hayırdır emre askerlik öncesi papuçlarımı yeniliyoruz
 
Abi arkaları yenilemem şart, yaz boyu kışlıkla gezemez annem :) Bir de sağ arka lastik balon yapmış yanaktan. Tel kopmuştur diyenler var... Bi çift nokian h taktırcam ama işi garantiye alalım. Bazı yerlerde standardı 185/55/15 diyenler var... Gerçi jant değiştirecek durumum yok ama aklımda olur en azından. Bir de kesinlik kazandırmış oluruz :)

Daha gitmeden önce triger setini değiştireceğim :)
 
sitede bazı konular var arat istersen çıkıyor 175.55.15 yazıyorlar son hızın düşmesine rağzı isen 175.60.15 takın diye yoprumlar okudum. ama jant değiştirmeyeceksen takma kafaya üzerindekine uygun bir lastik tak bence. birde aman balonlu lastiğe binme can taşıyorsunuz arabada acil tarafından değiştir bence...
 
Geri
Üst Alt