Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 1.4 TSI 180 bg Cupra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgi almak istiyorum acil olarak? Birisiyle anlaştım büyük ihtimal arabayı yarın öğlen alıyorum. DSG durumu nedir en çok merak ettiğim? Birde bu bunda otomatik far sensörü ve far yıkama varmı?

2010 model 11.000 km'de cam tavanlı Sarı renkli orjinal araç ne kadar 2. el ne kadar eder kaça alsak iyidir ?

Yakıt durumu nedir kaç lt yakıyor ortalama?
 
Serbay simdiden hayirli olsun; sen al ne kadar yakarsa yaksin seninki kadar yakar ancak..cok guzel araba ben cok seviyorum ibiza cuprayi..iyi gunlerde kullan...
 
serbay abi şimdiden hayırlı olsun makine fena dsg daha fena pişman etmicektir
 
Benim aklimdaki arac bu aralar bu arac...sekli ve yapisi cok hosuma gidiyor..vites tam istedigim gibi varsin sesli calissin:) eminim cok keyiflidir..yapacagim sadece bir yazilim olur baska biseyine dokunmam..misler gibi binerim...belki deri koltuk olabilir yoksa aracin herseyi bence mukemmel..kacirma Serbay..
 
valla güzel seçim olur. sıfırı ne kadar şu an? ona göre kıyaslamanı yap Serbay. eğer iyi bir fiyat farkı varsa alınır. yoksa sıfır daha mı avantajlı olur sen karar ver.
 
yakıt olarak anormal tuketımlere sahıp degıl sakın kullanımda depo ıle +500 km yapabılıyor gorunus olarakta rakıplerınden cok onde cam tavan olmasıda guzel fıyatı uygun ıse alınır
 
benim diğer arabamla takasa gireceğim (Hyundai i30) bakalım sonuç ne olacak.

Herkeze teşekkür ederim :) Polo GTI inceledim bugün özellikle direksiyonuna hayran kaldım. Ama Seat'tan kopmayayım dedim.

Sıfırı şuanda 47.800 + 1.600 = 49.400 TL liste fiyatı pazarlıkla 47.500 TL'ye bırakıyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt