Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 1.4 TDI Triger değişimi hk.

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar.
Bugün aracın trigerinden cikkkkkleme sesi birkaç kez geldi vaktide gelmiş zaten.
Ben seat servise sorduğumda 970 lira gibi bir rakam verdiler bakım yok sadece triger kayışı-v kayışı-gergi kayışı ve makaralar-egzantirik kayışı-su pompası bu fiyatın içinde.
Ben devamlı alışveriş yaptığım yerden fiyat aldım
triger kayışı su pompası,v kayışı-egzantirik kayışı ve bilyalar makaralar toplam 310 lira dediler.
Arkadaşıma yaptırırım işçilikte 100 lira diyin.
Ama!
Bu araç dizel ve değişecek parça tehlike arz ediyor yani sorun yarattığı takdirde.Ben karar veremiyorum ki servise gitsem bu rakam bana çok fazla yani bu rakamı vermek zor benim için, en azından şu 2 ay:).Kararsızım risk alıp beklesem mi?Diyeceğim,tehlikeli olur gibi kaldıki şehir dışına vs çok gideceğim bayramdır tatildir.
Birde triger değişirken neler değişir?Nerelere bakılması gerekir?Sonuçta arabanın yarısı sökülüyor gibi:)Tavsiyeniz varmı fikriniz varmı?
Birde trigerede karbon kaplasammı uehuheueh:DTşkler.

xx
 
Bence iyi bir özel servis bulup fiyat alın orjinal triger seti kullanmalarını isteyin gerekirse sizde orda olun sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..... ben özel serviiste değiştiriyorum sıkııntı yaşamadım triger çok önemli bi parça düzgün ustalar takarsa hiçbir sıkıntı olmaz....
 
triger bakımı aksatılması en tehlikeli bakımdır.....:eek:key:
 
Tşkler Serhat bakımın tehlikesinin farkındayım money talk işte:).
Senin gittiğin servis iyi diyorsan adresi verirmisin çünkü benim arkadaş pek seat yada alman araçlara bakan biri değil genelde yerli araca bakıyor o sebepten burada konuyu dile getirdim.

xx
 
pm attım ilgilenirsen tel numarasını da yazdım serhat dersen zaten ilgilenirler...:eek:key:
 
kardesım bende kartal sanayıden fıyat aldım 300 lıra komple trıger setıne fıyat verdıler orjınal seat yedek parca. 100 lırada işcılık ıstedı usta.Ama şu cok onemlı ıyı bır ustaya taktır vw yada seat cı bı usta taksın.:eek:key:
 
Merhaba arkadaşlar;
Triger-v kayışı-gergi kayışı,bilyası,rulmanı-devir daim değişti.Fiyat 400 lira triger ve devirdaim orj parça arkadaşlar.
Yardımlarından ötürü Serhat'a(leon rider) tşk ederim.Bazı aksilikler yaşandı aracın triger değişimi sırasında fakat sorun çözüldü.
En büyük sıkıntı eskiden triger değişmiş ve orj takılmamış buda yeni orj triger takacağımız zaman bize sıkıntı verdi hatta 1 tane orj triger çöpe gitti ve bu eski taktıran kişinin hatası hangi ustaya götürmüş ise artık oradaki bir parçada değişiklik yapılmış buda bize 1 trigere patladı ve aracın eski sahibinide aradım diyeceğimi dedim!

xx
 
Geri
Üst Alt