Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 1.4 tdi şanzıman yağı..

effect1903

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2010
Mesajlar
1,052
Yaş
42
Arkadaşlar baskı balatayı değiştireceğim, değişirken şanzıman yağı da değişecek.. Ama bizim araçlarda hangi marka ne tür yağ kullanılıyor ve kaç lt alıyor bilmiyorum.. Yağ değişmişken en iyisi olsun istiyorum Mobil 1'in veya castrol ün şanzıman yağını düşünüyorum olurmu acaba?
 
117 binde Görkem.. Sende değiştireceğim diyordun değiştirdin mi?
 
yok değişmedim 120bin de değişecek dediler abi 50 tl civarıydı yağ ama hep aklımdaydı 120bin km diyince yağın ne oldugunu sormadım:)
 
Evet 40-50 TL civarında birşey.. Linkini verdiğim yağ uyarsa en iyilerinden sanırım.. Baskı balata değişmişken şanzıman yağınıda değişeceğim daha iyi olur..
 
Yav bu şanzıman yağı hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım.. Bizim araçlara konulan şanzıman yağı hakkında forumumuzda bilgisi olan yokmu ? yada daha önce değiştirmiş olan?
 
Teşekkürler Mehmet.. Bunu alacağım ama pek de bulunmuyor gibi.. Cezmi bey de konuyu görür de bizi aydınlatırsa sevinirim..
 
Geri
Üst Alt