Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 1.4 Reference Gösterge?

SD-Ibiza

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Nis 2013
Mesajlar
129
Yaş
36
2013 İbiza 1.4 Reference'da, içindeki yakıtla ne kadar gidilebileceğini görebiliyor muyuz arkadaşlar? Yoksa bu sadece Style modelinde mi bulunuyor?
 
Malesef referance modelinde yol bilgisayarı bulunmuyor. O yüzden menzili göremiyorsunuz..
 
Vag-Comla eklenilebiliniyor depoda kaç litre kaldıgını ogrenıyorsun .
 
Vag-Comla eklenilebiliniyor depoda kaç litre kaldıgını ogrenıyorsun .

Teşekkür ederim, ancak benim vagcom konusunda pek bilgim yok. Aracı yeni aldığım için burada da yeniyim, ilgili yazıları okuma fırsatım olmadı. Kim hallediyor bu işi, servis yapar mı?
 
Arkadaşlar yol bilgisayarı vag-com la açılmıyor.Yol bilgisayarı için ayrı bir kol takılması lazım direksiyona, bunun da fiyatı 390tl civarında.
Buna ikame olarak vag-com la açılan özellik ise kalan benzinle ortalama kaç km yol gidebileceğiniz.Bu rakam vag-com kablosuyla ayaralandıktan sonra, mevcut gösterge de sıcaklık göstergesinin yerinde görebilirsiniz.Ben yaptırdım fakat pek işe yarar birşey olduğunu söyleyemeyeceğim.Çünkü orda yazan menzil arabayı kullanım hızınıza göre sürekli değişiyo.
Örneğin depoyu doldurduktan sonra ilk kontak açtığımda 600 km yazıyordu,sonradan bu rakam 700 e kadar çıktı,ama bunun nedeni 90km hız ile uzun yolda kullanıyordum.Siz gaza basmaya başladıkça menzil düşüyor.
Yani sonuç olarak pek faydalı bir uygulama değil ama vag-com ayarlarını yapmayı düşünecek olursanız bunun haricinde sislerin dönüşe duyarlılığını kapatma ve sislerin selektor atılıdıgında yanıp sönmesi gibi iki özellik var tavsiye ederim,hoş bi görüntü oluyo :)
 
390tl ye o kolu taktirinca is bitiyormu hocam.Yani baska herhangi bir masraf çıkmadan o kolu taktırarak yol bilgisayari kullanabiliyormuyuz yoksa daha ekstra seyler yaptırmak gerekiyomu?
 
ibizaların , referance elagance paketlerinde yok ama style olanda bir ihtimal olabilir net bir bilgim yok kendi aracıma yaptırmak istedim yukarda arkadaşın belirtiği gibi ek bir aparat takılması gerektiğini ilettiler ve vagcom ile sonrasında vatandaşların ekranda açıcağını ilettiler benimde aklıma yatmadığı için yaptırmadım , seat ibizanın bu modellerine koymuyorsa bu eklentiyi ben gidip niye ek ücret vererek yaptırim ki boş yere cebime yazık
 
Geri
Üst Alt