Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza 1.0 lt. hakkındaki görüşleriniz.

EmreGokde

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2016
Mesajlar
5
Yaş
29
Öncelikle tüm SCW ailesine merhaba,

Forumda ilk günüm böyle bir foruma yeni bir SEAT alacağım için katılmaktan çok mutlu oldum. Arkadaşlar SEAT İbiza 1.0 LT. hakkındaki görüşleriniz benim için çok önemli bu motoru tercih etmeyi düşünüyorum. Ama tabi öncelikle otomobil kullanım alışkanlıklarımı ve ihtiyaçlarımdan bahsedip size biraz bilgi verip daha sonrasında yorumlarınızı bekleyeceğim :) Aracı aldığım zaman çok büyük bir kısmını istanbul şehiriçinde kullancağım uzun yola çıkarsam ancak izmire gidebilirim. Bekar olduğum için genellikle aracı tek kullanacağım. Ama motor hakkında daha önceden deneyimlemediğim için çok fazla bir bilgim yok. Donanım seviyesi olarak ise reference plus olabilir. Aracı aldıktan sonra görsel anlamda sizlerin desteğiyle biraz oynamalar yaparız diye düşünüyorum. (Bunun için farklı bir konu açmayı düşünüyorum) Şimdi ise araç hakkında sizlerin yorumunu beklemekteyim :)
 
öncelikle aramıza hoşgeldin şimdi şöyle bir değerlendirmede bulunalım 2016 1.2 tsi 110 bg leon kullanıyorum gayet memnunum tork 175 nm istediğiniz araç 1.0 75 bg 95 nm tork eğer istersenki sola kalktığımda beni üzmesin 100-110 dan sonra bile hızlanabilsin bu konuda üzebilir 38.900 lira fiyatı var sene sonu indirimle 34.500 gibi bir fiyata alınabilir pazarlıkla 1.2 tsi 90 hp 160 nm tork 42.900 liste fiyatı pazarlıkla 38 bin lira civarı alınabilir bu araç bence sizi daha mutlu edecektir
 
Performans konusunda sıkıntınız beklentiniz yoksa alın gitsin.
 
1.0 ecotsi alabilirseniz onu alın derim ben leon fr siparişi vermeden önce bayağı araştırdım.Hatta 1.0 ecotsi sanırım 110 hp olması lazım 0-100 değeri 9 saniyelerde.Ama şehir içinde 1.0 75 hp lik model sizin işinizi görür uzun yol için bir şey diyemem.
 
1.0 yakıt açısından memnun eder ama motor zayıf biraz, yokuşlarda, yük durumunda uzun yolda can sıkabilir...
 
1.0 motor olmaz yahu, mühendislere karşı değilim kendi görüşüm beni bağlar :)
 
eniştem de çok ciddi düşünüyor bu aracı. sebebi ise arabayı sadece araç olarak kullanıyor yani evden işe işten eve gidecek sanayiden uzak tutacak ucuz ve modelli olacak şeklinde piyasada araba aradığında çok mantıklı olarak çıkıyo bu ibiza.
 
Ben senede 2 defa Şanlıurfa Eskişehir arası gidip geliyorum 1.0 75 ps referance plus aracim hızım 120 km hiz sabitleyici de hızlı kullanmayı sevmiyorum şehir icinde çoğu tsi motora göre az yakar gayet memnun kaldım imkân varsa otomatik alın derim yoksa eğer alın bence pişman olamazsınız
 
Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim, aracı aldığımda sizleride haberdar edeceğim, hep birlikte sade modifiyeli bir araç yapacağız :)
 
Geri
Üst Alt