Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İ.E.T.T otobüsünde öpüşme eylemi :D

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
İstanbul'da dün gece, 17 Nisan akşamı 'Burası seks otobüsü değil' denilerek İETT şoförü tarafından hakaret edilen ve otobüsten indirilen genç çifte destek eylemi yapıldı. İnternet aracılığıyla örgütlenen genç aşıklar birden öpüşmeye başladı. Ancak bu kez İETT şoförü hiçbirşey söyleyemedi.

spacer.gif

Sosyal ağlardan örgütlenen genç aşıklar, İETT'yi otobüste öpüşerek protesto etti. Dün gece saatlerinde Taksim'e gelen genç çiftler, Taksim-Sarıyer hattında çalışan bir otobüse bindi. Genç çiftler, iki sevgilinin araçtan indirilmesini protesto amacıyla, yolcuların şaşkın bakışları altında öpüşmeye başladı. Protestocu gençler, daha sonra Gümüşsuyu'ndaki ilk durakta inerken, alkışlarla eylemlerine son verdi.

:D:D
 
eyleme destek vermek isterdim ama nasıl olcak..

:D :D
 
bende ankarada arabamın içinde destek vericem arkadaşlara:)
 
protesto edelim de öyle hep birlikte öpüşmek ne bilim biraz da fazla gibi geldi meydan okur gibi:):)
 
valla helal şaşırmışlar bi şöför 2 genc i indirdi die komple iett ye protesto çok saçma klasik cahil türk insanları işte :D
 
Geri
Üst Alt