Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İşte Kaddafi'nin 'Roketi'

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
Libya'da, tasarımını lider Muammer Kaddafi'nin yaptığı otomobilin iki prototipi Trablus'ta tanıtıldı.

manset_ic_169965.jpg


Libya'da, tasarımını lider Muammer Kaddafi'nin yaptığı "Roket" adı verilen otomobilin iki prototipinin tanıtımı dün akşam başkent Trablus'ta yapıldı. Kaddafi imzalı arabanın tanıtımı, Kaddafi'nin iktidara gelişinin 40. yıldönümüne denk getirildi. Azami güvenlik için yarış kanosu şeklinde tasarlanan 5,5 metre uzunluğunda, 1,87 metre eninde, 1860 kilo ağırlığında ve 230 beygir gücünde motora sahip "Roket", projenin sahiplerine göre, Libya otomotiv sanayisinin geleceğini temsil ediyor.

Otomobilin tanıtımı için hazırlanan broşürde, aracın Libya sermayesi tarafından finanse edildiği, İtalyan imalatçı Te**** TS tarafından imal edildiği ve Kaddafi'ye göre mükemmel bir otomobili temsil ettiği belirtiliyor.

Projeye katkıda bulunan İtalyan ekibinin bir üyesi, prototipin iki milyon Euro'ya mal olduğunu kaydederken, bir başkası da aracın iç mekanında Libya'da üretilen deri ve halının kullanıldığını ve otomobilin Libya'da imal edilebilmesi için araştırmaların sürdüğünü belirtti.


HT


---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

29.jpg


28.jpg
 
bunu rüzgar tutmaz ama jantlar çok tanıdık geldi
 
paranın gücü, adam çizdiği otomobili reelde görmek istiyor, hop yapıyorlar
 
önden çok güzel duruyo ya..
aerosu da iyi aracın belli..
 
değişik bişey olmuş, paraya bak adamdaki :)
 
Geri
Üst Alt