Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

üzerimdeki karabulut

scgnbsl

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Haz 2011
Mesajlar
1,142
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.bu aralar üzerimde karabulutlar var ama hadi hayırlısı..bugün eve geliyorum gelirken ekmek alayım dedim fırının yanına yaklaşıyorum önde bi araba geri vitese taktı selektör yaptım farketsin diye baktım yine geliyor bende geri vitese taktım geri gideyim diye kornayada bastım ama nafile ön tampona giydirdi.ufak bi çatlakla atlattım.akşam üstü dersim vardı dersten çıktım arkadaşın yanına uğrıyayım dedim giderken soldan yola bağlanan bi viraj var arabanın biri geliyor birden küt diye bi ses geldi hemen indim sol arka çamurluk tampon birleşiminden vurdu bana. oda kenera çekti baktım yaşlı bi amca ve teyze ama aynı gün ikinci kez böyle birşey başıma gelmiş çok sinirliyim amca görmüyor musun koca arabayı nasıl başarabildin diye bağırıyorum amcada camı açmış arabası çalışır durumda: hastayım zaten kazayla oldu falan diyor.o ara ayağını frenden çekti demekki gitti birde sağında duran arabaya vurdu.teyze de demez mi: hasta oğlum bu hasta bak buna da vurdu iyi değil bu :) o ara sinirden gülmeye başladım.amca gerçekten iyi değil patlamaya hazır bomba gibi çıkmış trafiğe dedim sen hemen git eve ne kendini ne başkasını riske at.Allah tan bunu da küçük bi hasarla atlattım.ama aynı gün iki gez böyle bir şey yaşamak canımı çok sıktı.küçük hasarlarla atlattığıma da sevindim..fotoğrafları paylaşıyorum gece çekimi olduğu için net değil gerçi..bu arada plakalıklara beyaz led,parklara turuncu ampül taktım. 18" vw caractere jantınında siparişini verdim bi iki güne gelir.havalar düzelsin şu küçük hasarları da halledip bi fotoğraf paylaşımı yapacağım.
20130324_212913.jpg20130324_213034.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 20130324_212913.jpg
    20130324_212913.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 63
  • 20130324_213034.jpg
    20130324_213034.jpg
    91.5 KB · Görüntüleme: 60
Geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun cümlemizi. Hakkaten tam sabırlık bir olay. Nasip kısmet biraz da.
 
seçginim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bi sadaka ver
 
Geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun cümlemizi. Hakkaten tam sabırlık bir olay. Nasip kısmet biraz da.

teşekkürler amin inşallah..bugün sabır küpü oldum zaten dedim hemen eve gideyim başıma daha fazla birşey gelmesin.olacağı varmış Allahtan hafif bi şekilde ikisi de üst üste olması can sıkıcı..
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Şef
Allah korumuş. Buna da şükür çok büyük gecmis olsun.
 
Geçmiş olsun:(
geri geri gelen adam sopalık, amcanın da anahtarı alıp fırlatmak lazım.
 
Geçmiş Olsun Seçgin.. nazar varmış diyelim... Ufak tefek şeyler bunlar canını sıkma hallettirirsin pasta cila olmadı rötüşla..

Bu arada net belli olmuyor ama göçük yok sanırım..

Tamda ledlerin jantın hevesini alacakken..
Bi sadaka ver defet belayı çok geçmiş olsun :eek:key:
 
Geri
Üst Alt