Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ön konsol havalandırma(difüzor) halkaları

macar78

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ağu 2012
Mesajlar
15
Yaş
37
sayın arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim ön konsolda havalandırma kanallarının olduğu yerdeki halkalar kırıldı(saet ibiza 2008 6L mk4) ve hava yönlendirici içine düşmekte.almışken krom rengini almak istiyorum.alan bi kaç kişi gördüm ancak ben bulamıyorum.internette de yok.4 tane halka var ama ben 6 parça arıyorum.resimleri ekliyorum.bilgisi olan varmı.kargo filan mühim değil artık bulmam lazım bunları çok kötü gözüküyor.yardım.
 

Ekli dosyalar

  • kromlar.JPG
    kromlar.JPG
    54.9 KB · Görüntüleme: 114
Krom dediğin sadece çerçeve gördüğüm kadarıyla.İç plastik parçalar mı kırıldı,dış çerçeve mi..?
 
bu resimdeki parçalar kırıldı işte.tamamı plastik ama krom renk
 
bilgi verebilecek arkadaşlar yardım bekliyorum
 
ben burdan sipariş için bakarken 4 pieces yazısını gördüm ve tereddüt ettim.acab 4 parça mı gelecek on ubilemedim.
 
Yetkili servisten satınalıp montajını kendim yaptım. Mntaj sırasında havalandırma hortumlarını ayarlamak biraz zorluyor. Neden 6 tane aradığını anlamadım?
 
100 tl servisten alıp kendim taktım.kocaeli keleşlerden aldım sonuncusunu 25 tl montaj ücreti istedi kendim taktım bende.internetten getirttirmek daha pahalıya geliyor.bilginize
 
Geri
Üst Alt