Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ön cam klima üfleme ızgarası

serviyunus

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Mar 2014
Mesajlar
2
Yaş
41
arkadaşlar 2006 1.4 tdı cordobam var. sağını solunu temizlerken ön camdaki buğuyu çözmek için üfleme yapan ızgara kısmının tam ortasında küçük bir parça var, o elimde kaldı. siyah diktörgen prizma şeklinde köşeleri yuvarlatılmış küçük bir parça. küçük bir usb nin yarısı kadar büyüklüğünde siyah bir parça. altında da bitişik olarak bulunan kablolu bir devre var. o çıktı tam klimanın ortasından. arabanın daha önceki sahibi yapıştırmış kendince. nedir bu parça sizce? ne işe yara? geri takamıyorumda. elim ön camın orda çok rahat hareket edemediğinden ve rahat göremediğimden olmuyo bir türlü. yardımcı olursanız memnun olurum
 
Aracınızda dijita klima sistemi olması lazım. Sökülen parça, dijital klima sistemin ısı ve güneş algılama sensörü olabilir diye biliyorum. Ama konu hakkında bilgisi olan arkadaşların daha ayrıntılı cevap yazacaklarını tahmin ediyorum.
 
Geri
Üst Alt