Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

çukurova üniversitesi

kaan33

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eki 2009
Mesajlar
177
Çukurova üniversitede okuyan arkadaşlar varmı?Varsa tanışalım yoksa ordakileri üye yapalımmm
 
Kaan 1994te dikey geçiş için çok uğraştım Çukurova Üniv. için ama beceremedik, kısmet İstanbulmuş:) Konuyu açınca Makina Fakültesi atölyelerinin yanından göldeki iskeleye uzanan uzun merdiven ve aşağıdaki tekneleri hatırladım çok keyifliydi. Düşünsenize, gölün kıyısında bir eviniz var önenden teknenize atlayıp okula tekneyle de gidebiliyorsunuz, İstanbul için bu inanılmaz lüx bir olay ama Adna için o kadar külfetli olacağını zannetmem:)
 
kampüs çok güzel bir yer hele göl manzarası olunca ayrı oluyor tabii
 
ordan uyemız yok sanırım
 
orda okumadım ama bı cok yerını cok ıyı bılırım..ahhhhh.... aslında gorkemlede konusmustuk bu cıvardakı arkadaslarla bır araya gelıp tanısalım ya bı organızasyon olmasada kucuk bı bulusma olabılır
 
kışın nasıl gideceksin :D

Emrecim sende, memlekette sanki kaç ay kış oluyor, kaç ay mont giyiyorsun ki? 12 derece üzeri her daim denize açılabildiğine göre Adanada sanırım senenin bir kaç haftası uzak kalırsın bu keyiften:)
 
kız arkım ordaa okuyor haftaya cuma ordayım :)
 
Geri
Üst Alt