Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
merhaba arkadaşlar sormak istediğim bişey var bende 1.6 105hp dsg ibiza var depoyu fullüyorum yedeğide dolduruyorum ağızına kadar doluyo bu şekilde 300 km gidiyo bu normalmi?ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Bu arada araç hep agrasif kullanılıyo
Şu sıra ben lpg de 400 krş yakıyorum. Açaba benzin tüketiyor olsam 700-750 krş mu olacaktı bilemedim. Ama bende çok agresif kullanmaya başladım. Filitre taktım araç hep 6000 devir ve üzerinde sesi dinlemek için. Değer.........
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ben araçta bi terslık var ondan mı acaba diye düşündüm bi dahaki depoda normal kullanıcam bakalım nekadar yakacak sonucu yazarım
yakıt değerlerini litre ve km olarak yazarsan daha açılayıcı ve ilerleyen zamanlarda araştıran arkadaşlar için sorun ve verilen cevaplar ışık tutacaktır.
Şu sıra ben lpg de 400 krş yakıyorum. Açaba benzin tüketiyor olsam 700-750 krş mu olacaktı bilemedim. Ama bende çok agresif kullanmaya başladım. Filitre taktım araç hep 6000 devir ve üzerinde sesi dinlemek için. Değer.........