Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Check up ve %10 İşçilik İndirimi

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
biliyorsun yakında bakıma girecem inşallah bu indirim orada işe yarar :) gerçi %10 pek birşey farkettirmeyecek ama olsun bir haftasonluk yakıtım çıkar :)

aynen ya :) aksesuar onarım falan yaptıracaklar içinde %10 fena değil :) checkup da güzel
 
ya arkadaşlar birde bakım kampanyası varmış... Seat sitesinden alıntıdır.

Bir SEAT’ı en iyi tanıyan, yine bir SEAT Yetkili Servisidir

Doğuş Otomotiv-SEAT, müşterilerine bir ayrıcalık daha sunuyor: 6 yaş ve üzeri SEAT sahipleri için düzenlenen servis kampanyasında Castrol motor yağı, hava filtresi, polen filtresi ve yağ filtresi değişiminden oluşan araç bakım paketi, 270 değil sadece 149 TL.

Aracı 6 yaşını doldurmuş tüm SEAT kullanıcıları için geçerli olan kampanya, yetkili servislerde 21 Ocak ile 30 Haziran arası geçerli olacak. “Bir SEAT’ı en iyi tanıyan, yine bir SEAT yetkili servisidir” düşüncesiyle başlayan kampanyada SEAT kullanıcılarına araçlarının ömrünü uzatan, uzun vadede aracın değerini koruyan bakım hizmetini avantajlı fiyatıyla vermek amaçlanmaktadır.

Türkiye’nin 43 noktasında bulunan SEAT yetkili servislerinde geçerli olan bu kampanya süresince araç bakım paketi fiyatı 270 TL yerine sadece 149 TL. KDV dahil bakım paketinde Castrol marka motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi ve polen filtresi değişimi bulunuyor.

buda link http://www.seat.com.tr/seat/firsatlar/bakim_kampanyasi.aspx?menu=bakim_kampanyasi

şimdi asıl soruya geleyim acaba bu 43 nokta arasında ERYA da bulunuyormu ? bilgisi olan varmı...
 
Geri
Üst Alt