Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Özellikle istanbul'daki abilerim bi bakıverin

matu

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2009
Mesajlar
311
Selamün aleyküm herkse. Yeni aldığım accord 2.0 aracımın direksiyon hidrolik hortumu yağ kaçırıyor. Kronik bir sorun accordlarda. Servis o hortum için 750TL istiyor. eBay de buldum 89$ kargo 45$ fakat TR de bulabilirsek uğraşmak istemiyorum son umudum istanbul ya da ankara... Parça kodu 53713 SDC A02 bu. Abilerim, kardeşlerim çevrenize benim için sorabilir misiniz bulursak çok makbule geçecek inanın.
 
Burdaki özel servisten mi yetkili servisten mi baktıralım.?
 
gökhan abi, yetkili servise sordum 750TL dedi ve ellerinde yok onlarda sanırım yurt dışından getirticek. honda parçaları satan sanayide falan varmıdır diye bir umut istanbulda da yoksa zaten mecbur ebay den getirticem
 
Yarın bostancı sanayideki tanıdıklarıma özel honda servisi olarak sordurtayım..
 
haber yok mu hiç cezmi abide geçen gün aramıştı araştırıyordu
 
haber yok mu hiç cezmi abide geçen gün aramıştı araştırıyordu
 
Honda Radar Şeref Usta var, istanbul'da, Hondacılar arasında meşhurdur, bir danışsan iyi edersin daha uygun maliyetlere çözüm tavsiyesi verebilir. Tel numarasını "honda radar şeref usta" diye google'da aratırsan bulabilirsin.
 
kardesim sagol ama bu parca orjinali ile degismesi lazim kesinlikle. Diger turlu yapilacak bir hortum belli sure sonra yine ayni sekilde sorun cikaracak.
 
Ben bir yer buldum Bostancı sanayide senin aracından bir yakınımda var ona sordum bistancida biryer söyledi hala bir sonuca ulasamadiysan yardımcı olabilirim.
 
Ben bir yer buldum Bostancı sanayide senin aracından bir yakınımda var ona sordum bistancida biryer söyledi hala bir sonuca ulasamadiysan yardımcı olabilirim.

Yardımını bekliyorum fakat yan sanayi hortum değil demi? Orjinal honda parçasıdır inşallah çünkü aynı sorun tekerrür ediyormuş illede orjinali ile değişmesi lazım. 05066183318 numaram telden de arayabilirsin.
 
Geri
Üst Alt