Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Öneri,yardım ?

mutisimsek

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eyl 2015
Mesajlar
96
Yaş
29
Scw ailesi tekrardan Merhaba.. 2003 model otomatik ibiza signo kullanıcısıyım ilk arabam..biraz fazla km yapıyorum alalı 5 ay oldu 5 ay da 8 bin gibi..Aracım bel altı boyalı değişeni yok temiz araç sıkıntı da yaşamıyorum çok şükür fakat km 138 binden 150 bine dayandı Aracım + lpg li..Kredi için borcu da yarı da duruyor..ileri de bana ağır masraflar açar mı rahat satabilir miyim konusunda biraz endişeliyim? Seat ailesinden ayrılmak istemiyorum o yüzden ibiza ve leon dışında araçlara da bakmıyorum..Aracı satsam 35 bine kadar bütçe ile otomatik temiz az km ibiza veya leon bulma şansım varmı ? Şimdiden teşekkür ederim..Allah Selamet versin..Saygılar..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tamamen şans arkadaşım öyle bir fırsat çıkar adam zor durumdan piyasadan ucuza satar hem temizdir şansına gelir yoksa km olarak 100K km altı zor olur sanırım

kurye ile elden teslime verildi
 
Teşekkür ederim abim ilgin için,saygılar..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt