Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön sipariş - Pioneer AVIC-F50BT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoMBeR

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
207
Arkadaşlar merhaba,

Pioneer'ın yeni çıkardığı AVIC-F50BT double din'i yurtdışından getirteceğim ve ön sipariş topluyorum. 1 tane de kendim için getirteceğim. Eğer isteyen varsa yardımcı olabilirim. Ürün Türkiye'ye muhtemelen 2 yıl sonra ancak gelir ve geldiğinde Pioneer satış fiyatı kalpten götürür.


İlgilenenler için Detaylar
Detaylı araştırma ve karşılaştırmalarım sonucu şu anda dünyanın en iyisinin bu model olduğuna karar verdim.

Tüm Avrupa ve Türkiye haritasının da bulunduğu dahili 3 boyutlu, trafik bilgisi özellikli navigasyon, bluetooth telefon özelliği, 7" dokunmatik ekran, dünyanın en iyi ses çıkış kalitesine sahip MOSFETleri, Iphone/Ipad/Ipod, Anroid, USB, SD-card, CD/DVD, HDMI, bluetooth vb her türlü ortam üzerinden müzik çalabilme, AppRadio özelliği (ki araç artık direkt Internet'e bağlanmış oluyor), yüzlerce uygulama, Internetten müzik/radyo dinleme, film seyretme, CANBUS üzerinden araç verilerini (hız, vites, hızlanma, araç kliması, parking assistant, vs.) okuma ve uygulamalarla görsel olarak ekranda gösterme, arka kafalıklara çıkış, bass reproduction ile baş ağrıtmadan güçlü ses çıkışı alma... vs..vs...

Saymakla olmuyor siz en iyisi şuradan inceleyin: AVIC-F50BT High-end Car CD,DVD, GPS Navigation System with Bluetooth, 7” Touchscreen and AppRadio Mode - Pioneer Navigation, GPS

Aracı resmen eğlence yerine çeviriyor diyebilirim. Ben Pioneer'ın 4 yıl önce çıkarttığı bir modeli kullanıyorum şu anda ve bu modelin bile ses çıkış kalitesi 2013 Leon'un fabrika çıkış kalitesiyle karşılaştırılmayacak düzeyde, zaten orjinal Pioneer ürün kullananlar farkı bilirler. Bu ürünü varın siz düşünün.

Ürün Türkiye'de yok, hatta İngiltere ve Almanya'ya bile yeni geldi. Türkiye'ye kaç yıl sonra gelir belli değil, gelirse de Pioneer'daki satış fiyatı en iyimser tahminle 7000TL üzerinde olur. 2 yıl önce çıkmış, bu cihazın yarı özelliğine sahip olan cihazlar şu anda Pioneer Showroom'da 4500TL'ye satılmakta.

Ciddi alıcılar özelden ulaşabilirler. Sipariş sayısına göre maliyet değişim gösterecek tahmini maliyeti üç aşağı beş yukarı 4000TL olacak.
 
[MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION] yonetimden kimseye danisldimi bole bir talep toplamak icin
 
Ön talep toplamaktan çok isteyen varmı diye sorulsa daha güzel olurdu. Fiyatı da cazip birşey değil şahsen
 
Burada maksat kar değil arkadaşlar, SCW ismiyle site genelinde yapılan bir aksiyon da değil.

Bilinçli olarak "maliyet" kelimesini kullandım, zaten ürünü getirince herşey dahil maliyeti bu fiyata yaklaşıyor. Ürünü ben üretmiyorum :)
Ben kendime getirirken yurtdışından getirecek durumda olmayan kişilerin işi görülsün maksat. Malumunuz cihaz bireysel siparişte gümrükte takılır.

Neyse ilgilenen olursa bana ulaşsın 2 hafta içinde siparişi geçeceğim, teşekkürler.
 
O fiyat benim
Kopule ses sitemime ödedigim fiyat 5000 bin tl harikalar yaratim :)
Pioneer AVH-2450BT kulaniyorum bende cok menunum + dls ses distemim bir birini tamamliyor
arabanin icinde yatmoyoruzki gecirdigimiz surede bize bu kadari kafi bence... Bu cok ucuk fiyat alan olurmu sizden baska bilemedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt