Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön cam ve ön göğüs arasına kart kaçtı

SfenkS

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Mar 2011
Mesajlar
85
Yaş
42
merhaba arkadaşlar yolcu kısmına ön cam havalandırmanın önüne bir kart koymuştum kredi kartından daha ince bi kart ama ve oruç kafayla ordan almayı unuttum ve kart kayboldu şu anda yok almayı unuttuğumu biliyorum ve almadığımı da biliyorum ama kart yok ortalarda :mad: arabanın içinde de yok koltuklarda altında üstünde falan aklıma bir tek şey geliyor: ön göğüsle ön camın arasından aşağıya gidebileceği ve tahminim de oraya kaçtığı yönünde acaba o kartı oradan almanın bir yolu var mı yada ordan aşağıya nereye doğru gider bu başka bi çaresi yoksa göğüsü mü sökmem lazım? :mad:
 
Kart önemli değilse salla gitsin :D yoksa çok uğraştırır gibime geliyor vectrada torpido kapağını söküp arka taraflara elle ulaşılabiliyordu ama bunlarda nasıl pek bilmiyorum.
 
yaa önemli ama çok çok değil alabilirsen çok iyi olurr
 
on gogusu sokulmus arabadan hayir gelmez catur cutur ses yapar bizim arabaya garajda fare girmisti yawrulamis on konsol icine bir yere sifir arabaydi sene 99 escort tu :) serviste full sokuldu ici bulmak icin sonra bize gelince bizde satmistik ses geliordu her yerinden ondan bosver bence kart kalsin orda ki zaten ibiza mk4 6l nin kendinenden her yerinden ses gelior bir de bu islemle kafayi yersin ben cok ugrasmistim ibizanin seslerini kesmeye baya guzel sonuc almistim fakat sokmeye karsiyim :)
 
bence de kurcalamayın, yalnız kapattırılması gereken bir kartsa iptal ettirin..belkide başka yerde düşürdünüz ve birinin eline geçti..
 
Aynı yere arkadaşım düşürdü çok zor oldu çıkarması :)
 
babamın arabasınada dustu cama yansıyor kart :) ama umursamamk lazım bız alıstık onunla yasamaya
 
babamın arabasınada dustu cama yansıyor kart :) ama umursamamk lazım bız alıstık onunla yasamaya
:D:D

çıkardım arkadaşlar yaa ne tesadüftür dün gece arabayı kullandım bıraktım eve çıktım sabah bindiğimde kartın çeyreği dışardaydı nasıl oldu bilmiyom ama:rolleyes: uyku sersemi alayım derken yine kaçırdım içeri ama cama yansısı vuruyodu akşam 6 gibi kağıtlarla kaydırmazlarla vs ile uğraşılan bi 20 dk ve kart çıktı :eek: ama görünmeyen kart nasıl görünür dereceye geldi derseniz bilmiyorum onu işte ve hala merak içindeyim
 
Geri
Üst Alt