Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön-Arka Park sensörü taktıran var mı?

akf

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ocak 2012
Mesajlar
34
Yaş
38
Merhaba. Malumunuz yeni bir Leon alarak aranıza katıldım. Araç aslen annemin olduğu için park sensörü ihtiyacı var. Servislerde takılanlar da orjinali değil malesef. Erya 200 lira dedi, Arka park sensörüne, acaba aracına ön arka park sensörü takıp da randıman alan var mı? taktırdığı yeri ve fiyatı nı öğrenmek isterim.

Seat Altea XL için ön-arka park sensörlü araçlar getirtiyor malum. istesem ve yüksek fiyatını karşılayabilecek olsam getirtme mümkün değil mi?

Teşekkür ederim.
 
Cenmax marka ön arka park sensörü war web sitesinden bakabilirsin bende almayı düşünüyorum. Servis ön arka için 200 tl iyi fiyat vermiş bence
 
servisin dediği sadece arka içindir sanırım. ön arka diye sormadım onlara.
 
O fiyat arka park sensörleri için verilen fiyattır hem ön hem arka 350 civarlarındaydı diye hatırlıyorum en son sordugumda
 
Doğrudur. Servise yarın gideceğim. evime yakın olması hasebiyle Erya ya gideceğim. Ama tecrübe eden varsa öğrenmek istiyorum. Ön-Arka sensör için tavsiye etmeyenleri okumuştum da onun için net karar vermek istiyorum.
 
servisin taktığı orjinal değil ama onu da belirteyim
 
@enersol;
Orjinal değil biliyorum. orjinali yok diyorlar. getirtme imkanı varmı onuda bilemiyorum. fiyatı 700 TL gibi diyorlar ama bulabilen varmı orjinalini acaba ?

@mtahakorkmaz;
dışarıdan 100 liraya alıp servisinde taktırmam gerekir diye düşünüyorum, garantisi bozulmasın diye. yine fiyat oana gelecek. arıza falan yaparsada iki yerle değil tek servisle uğraşayım diye fiyatı sorun etmedim şimdilik.
 
benim alteamda çift sensör var. orjinal sensör alıp takacaksan baya bi değişiklik olması gerekiyor. orta konsoldaki tuş takımı değişecek çünkü oraya ön sensörün iptal düğmesi takılması gerekiyor o düğme olmadan sağlıklı çalışmıyor. ön tarafın hoparlörü takılacak. orjınal biraz maaliyetli; ama oldukça iyi olur. yan sanayi takılmış olan sensörlerde en kötü olay mesafeyi yanlış ölçüyor ve kaza yapma riskin var ama orjinal sensör daha iyi.
 
Geri
Üst Alt