Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön çamurluğu sürttüm

enginasam

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2017
Mesajlar
95
Selamun aleykum ön çamurluk sağ tarafı duvara sürttüm buna ne yaptırabilirim ?
 

Ekli dosyalar

  • 79D30ED9-E05D-4380-80CA-64486CB37FD9.jpeg
    79D30ED9-E05D-4380-80CA-64486CB37FD9.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 80
Ben boya kodunu vererek servisten boya almıştım. Sulu boya fırçası ile boyadım ama dikkatle bakınca belli oluyor, Geçmiş olsun nazarlık olarak düşünün şahsen istanbul trafiğinde belli bir süre sonra göze batmıyor.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Merhaba gecmis olsun . Benzer bolgeyi 2 gun once bende surttum.
Servisten 50 tl ye rutus boyasi aldim.
Fakat cokta guzel oldu diyemem.
Bende uzerine tampon koruma bandi yapistirdim. Suanda gozume carpmiyor. Bizim ontamponlar biraz fazla sisik saga sola fazla surtuyor.
 
Orasi rotus boyasi ile duzelmez malesef. Zimparalanmasi puturluk alindiktan sonra astar uzerine boya atilmasi lazim. Rotus tutmuyor, akiyor. Benim de basima geldi servise rica ettim firca ile oje surer gibi boyandi ama 5-6 ay sonra eski haline geldi. Mini onarim daha sonra tramerde gozukuyor. Sompo japan police yeniletmeyip baska firmaya gectiginiz anda tramere yansitiyor haberiniz olsun.
 
Kastamonu Bosch Car Servis de tanıdık vardı oraya sordum lokal boya ile güzelce hallederiz 100 tl olur sana dedi.kaskoyu falan karıştırmadan bu şekilde halletmek mantıklı geldi bana.İnşallah güzel bi şekilde hallolur sonuçları paylaşıcam
 
Geri
Üst Alt